... všetko o BMW ...

DD
DD

dobra praca. tiez som si cital ten tvoj "pribeh"  na prvych stranach....na to cele sa neda nic ine povedat len to ze sme na slovensku. cest a chvala ludom ktory su ochotny a pomohli aspon trosku
 dobra praca. tiez som si cital ten tvoj "pribeh"  na prvych stranach....na to cele sa neda nic ine povedat len to ze sme na slovensku. cest a chvala ludom ktory su ochotny a pomohli aspon trosku  vela statnych km prajem :)
 vela statnych km prajem :)
 mno kukal som a foto som mal na kamosovom FTP placku, ale vyzera to ze placek uz nema, alebo zmenil, az teraz som si to vsimol, skusim zystit ci to niekde este ma alebo je to uz v tahu, som s nim uz nejaky ten piatk nebol v kontakte.
 mno kukal som a foto som mal na kamosovom FTP placku, ale vyzera to ze placek uz nema, alebo zmenil, az teraz som si to vsimol, skusim zystit ci to niekde este ma alebo je to uz v tahu, som s nim uz nejaky ten piatk nebol v kontakte. nedobrzdil som na dialnici, az bude trochu viac casu tak svacnem nejake foto pre pobavenie :*(
 nedobrzdil som na dialnici, az bude trochu viac casu tak svacnem nejake foto pre pobavenie :*(