... všetko o BMW ...
patres napísal:Ktorou farbou si mysliš sa to pokazilo? lebo ten interier je taký od kúpy s tým sme nic nerobili... ale možno pojdu m-packet sedacky a volant- no nie možno ale určite!Fuuuuu ten interier bolo nutne pokazit tou farbou?![]()
Rozumiem asi ze ste chceli ist k farbe laku ale.........co ostatok?
FaMart napísal:Kola budú nejaké repliky M6 ále moc mi tam nesedia
d.lepacek napísal:Ktorou farbou si mysliš sa to pokazilo? lebo ten interier je taký od kúpy s tým sme nic nerobili... ale možno pojdu m-packet sedacky a volant- no nie možno ale určite!
patres napísal:
Myslim tu modru farbu, na sedackach a tapaciroch dveri. Mal som predtym E46 a interier bol sedy ako mas ostatne veci ako koberceky, stredovy tunel a pod.
FaMart napísal:tieto ďalšie kola tam seknú lepšie proste
patres napísal:Tak toto nieee určite... To bude vkusom a podla mna by sa to aj rychlo zamazalo take svetle to radsej to tmave ja by som do takehoto svetleho nesiel.Skor by som ti odporucil sedu ako je original pretoze cierna bude tiez takto kricat.
Aj ked ano seda nie je tak pritazliva ako cierna. Ale ked sa pozres na sedacku a nastavenie sedacky v umelej hmote je sede a okolo modre alebo cierne nebude to asi dobre ladit, myslim ze keby si siel do sedej farby dostal by interier taky celistvy look co by mu pomohlo.....nieco taketo
http://media.photobucket.com/image/BMW%20E46%20Grey%20Interior/Joe_Sp/DSC02354.jpg