... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
gusto napísal:Pozývame všetkých členov BMW Klubu na otvorenie tuningovej sezóny 2010. Bude sa ako obvykle konať na parkovisku pred halou A (od Einsteinovej) v posledný deň autosalónu, 18.4. Vstup aj vjazd pre účastníkov zrazu je voľný. Pokiaľ sa nájdu dobrovoľníci, ktorí prídu hneď ráno, kľudne môžu ohradiť klubový priestor pre ostatných. Poprosím o zdravú sebareflexiu, aby niekto nebol sklamaný či nahnevaný, keď ho tam nepustia so sériovým alebo vyslovene nevkusným autom (počíta sa však aj originálny tuning a M-Power). Všetky performance autá sú vítané, na bráne bude fundovaný človek, ktorý posúdi či tam dané auto patrí alebo nie...
Ak máte ďalšie otázky, kľudne sa pýtajte.
dracik.bmw napísal:Bude vyhradeny priestor kde mozem napr:Ohradit parking pre klubove BMW...A ako to bude teda zo vstupnym...Budeme mat zadara ci ako?
Romci89 napísal:Ahoj BMW 328i e36 v M-Packete a v matnej farbe sa povazuje za tuning ci nie???
Ako nechcem byt mudri ale si myslim ze vyhradzovat miesto pre BMWklub je asi bezpredmetne,vacsina ludi co je na bmwklube je proti tuningu resp. je len za M-packet.Ostatne povazuju za hovadenie BMW(sportove neorigo narazniky, velke vyfuky a podobne).Ja tiez.
Ale ak sa moje auto povazuje za tuningovane tak velmi rad sa zucastnim.....
Romci89 napísal:hmmmm mno skoda....
Ja mám repliku predný náraznik a prahy sú len laminátové ale presne ako M-kové škoda tak sa tam nevidíme......
Ev1L napísal:
Celkom iste si myslim že došlo k zlému pochopeniu slova originalny tuning... Urcite ti tam nikto nebude skumať to, či mas repliku alebo original m-packet. To bolo skor myslene na originalnu (vkusnu, dobre vyzerajúcu) upravu auta samotneho a nie originalitu použitych dielcov.