... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
digi
Autor témy

E36/318i problem s vrtulou klimy

Utorok, 30. Marca 2010, 10:54

Ahojte,chcem sa spytat ci mi viete niekto poradit s jednou vecou a to je ci ma vrtula klimy ta co je hned za ladvinkami fukat vzduch pri zapnutej klime smerom von alebo dnu.Clovek co mi plnil klimu vravel ze na inych autach fuka vrtula vzduch smerom do chladica a mne fuka vzduch opacne cize von cez ladvinky.Ja si myslim tiez ze by mala asi fukat vzduch smerom dnu ale pozeral som konektor toho ventilatora a vyzera byt zapojeny spravne farby kablov na jednej strane aj druhej strane konektora sedia tak uz fakt neviem ako to ma spravne fukat.Prosim poradte mi ak viete kde ma ta nestastna vrtula vlastne fukat.Za kazdu radu Vam budem velmi vdacny.

Užívateľov profilový obrázok
pribinacik
Auto: F36
Kraj: Trenčiansky

Re: E36/318i problem s vrtulou klimy

Utorok, 6. Apríla 2010, 09:36

Vrtula ma fukat smerom do chladica. Daju sa na nej stelovat aj otacky tak skus niekoho co to robieva alebo nejakeho elektrikara nech ti to pozrie ci tam nieco nie je rozstelovane.
BMW F36 430d xDrive ///M
ex BMW E36 328i Coupe ///M,
Montrealblaumetalic, AC Schnitzer exhaust, 3M SilverCarbon Roof, ///M3 interior black leather
--> no speed no fun <--

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný