... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
ErziE30 napísal:zeby som 4,0 V8 vytiahol?
 len aby nam vyslo pocasie :)
 len aby nam vyslo pocasie :)broadcom napísal:hmm..ta grilovacka znie dobrelen aby nam vyslo pocasie :)

BMino napísal:
len ci wilo pojde, ked tak skocime niekam na hranolky

Lopaty, ryle a krompace zozeniem
 Lopaty, ryle a krompace zozeniem 
MT-SPEEDY napísal:Do Tesca do pizzerie
Ty, Mino, pocuj. Stale potrebujem vykopat ten kanal. Co keby sme zraz presunuli do Ratkova, hm?Lopaty, ryle a krompace zozeniem

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) a chyba mi to
 a chyba mi toMT-SPEEDY napísal:
Ty, Mino, pocuj. Stale potrebujem vykopat ten kanal. Co keby sme zraz presunuli do Ratkova, hm?Lopaty, ryle a krompace zozeniem

harrvy napísal:
ale par sudov piva a do Ratkova prideme na autobuse
 Ale nie, pokial by bol niekto ochotny pomoct, zabezpecime aj pivko
 Ale nie, pokial by bol niekto ochotny pomoct, zabezpecime aj pivko 

MT-SPEEDY napísal:Par = dva a kedze si nedefinoval, ake maju byt velke, tak dva 5litrove zabezpecimAle nie, pokial by bol niekto ochotny pomoct, zabezpecime aj pivko
Nie sme nahodou tak trosku OT?

skoda, ze som musel valit za holkou, inak by som dobehol k Tescu aj peso ak by ste ma nezozrali, uz by som aj rad spoznal nejakych chalanov z klubu..  inak ten kombik bol nabeton MT-Speedy (znacku si pamatam) a to tmavomodre kupe je koho? pekny kusok, vzadu biele smerovky a tusim zadne okna tonovane (cierne)..
 skoda, ze som musel valit za holkou, inak by som dobehol k Tescu aj peso ak by ste ma nezozrali, uz by som aj rad spoznal nejakych chalanov z klubu..  inak ten kombik bol nabeton MT-Speedy (znacku si pamatam) a to tmavomodre kupe je koho? pekny kusok, vzadu biele smerovky a tusim zadne okna tonovane (cierne)..spider207 napísal:hehe, tak dnes idem o cca pol stvrtej okolo hyperka a co nevidim na krizovatke - taky pekny strieborny kombik e36, otocim hlavou - peknucke kupatko e36, tmavomodra farba.. ako keby bolo dnes nejake stretkoskoda, ze som musel valit za holkou, inak by som dobehol k Tescu aj peso ak by ste ma nezozrali, uz by som aj rad spoznal nejakych chalanov z klubu.. inak ten kombik bol nabeton MT-Speedy (znacku si pamatam) a to tmavomodre kupe je koho? pekny kusok, vzadu biele smerovky a tusim zadne okna tonovane (cierne)..
 Ale ano, bol som tam, pokial viem, tak jediny strieborny 36kovy kombik
 Ale ano, bol som tam, pokial viem, tak jediny strieborny 36kovy kombik  A moja znacka sa velmi dobre pamata (MT-036BT = Martin, E36, BMW Touring)
 A moja znacka sa velmi dobre pamata (MT-036BT = Martin, E36, BMW Touring) 
											 akurat si valil smer MT, takze asi uz bolo po stretku.. ale nazivo vyzera super ten kombajn, nabuduce musim dojst kuknut, aj ked mozem iba pesobusom
  akurat si valil smer MT, takze asi uz bolo po stretku.. ale nazivo vyzera super ten kombajn, nabuduce musim dojst kuknut, aj ked mozem iba pesobusom  

spider207 napísal:btw, aky bol program chlopi, kam sa slo/neslo?