... všetko o BMW ...

bmwtt.sk

Junyo
Autor témy
Auto: E34
Kraj: Bratislavský

E34, kde kupim listy na spodnu hranu dveri?

Streda, 24. Marca 2010, 15:26

Caute, no hladal som vselikde, skusil som aj DS-auto, tam aspon mali ochotu, v awt vsak "ochota" a bordel, prosim poradte, dakujem. Chcem kupit nove listy, stare uz zacali odstavat a musim sa tam popasovat aj so zacinajucou hrdzou.

Užívateľov profilový obrázok
LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Re: E34, kde kupim listy na spodnu hranu dveri?

Streda, 24. Marca 2010, 19:13

Bavaria, hociktora predajna.
Pozri si cislo danych dielov v ETK a podla toho to daj objednat. http://bmwfans.info/parts/catalog/

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

Junyo
Autor témy

Streda, 24. Marca 2010, 23:57

No jo, len keby ten pristup v bavarii nebol taky "uzasny".... Prvykrat som tam siel osobne a ten "pan" za pocitacom sa kumne spraval akoby som dosiel na bicykli a chcel dusu nan. Proste odmietol mi pozriet cenu mnou pozadovanych nahradnych dielov a odbil ma slovami : "to nebude vela ".
Druhykrat som tam zavolal aspojovatelka na informaciach bola mila, ovsem na prislusnu klapku sa nedalo opakovane dovolat, takze bravo AWT Bavaria v BA... Nuz ale ked ina cesta neexistuje, budem musiet u nich skusat...

diLucca

Štvrtok, 25. Marca 2010, 07:09

v AWT, najlepsie u takeho mensieho chlapika v okuliaroch, ten tam bol jediny prijemny a ochotny, ale uz som tam rok nebol..
v danubiuse maju jednu peknu modru 520 fl, ktoru prave odblokovala policia, listy mala pekne je uplne vzadu, kde rozoberaju vozy..

Junyo
Autor témy

Štvrtok, 25. Marca 2010, 10:24

Dakujem za rady :smile:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní