... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

mikro22111
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

Problem s DSC

Utorok, 23. Marca 2010, 08:18

Zdravím všetkých, mám bmw e46 320d, 110kw, r.w.2002, rozsvietili sa mi kontrolky abs a dsc, sem tam zhasli a všetko fugovalo ako má, no ale potom zas sa rozsvietili, dal som to na počítač a ukázalo že riadiaca jednotka abs dsc je poruchová, tak som založil druhú z iného bmw, no a kontrolka abs zhasla ale dsc svieti a nefunguje, dal som to na počítač ale nič sa s tým nedá spraviť, vie mi niekto poradiť ako ďalej alebo čo s tým? ďakujem....

Užívateľov profilový obrázok
Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Re: Problem s DSC

Utorok, 23. Marca 2010, 09:03

mikro22111 napísal:
Zdravím všetkých, mám bmw e46 320d, 110kw, r.w.2002, rozsvietili sa mi kontrolky abs a dsc, sem tam zhasli a všetko fugovalo ako má, no ale potom zas sa rozsvietili, dal som to na počítač a ukázalo že riadiaca jednotka abs dsc je poruchová, tak som založil druhú z iného bmw, no a kontrolka abs zhasla ale dsc svieti a nefunguje, dal som to na počítač ale nič sa s tým nedá spraviť, vie mi niekto poradiť ako ďalej alebo čo s tým? ďakujem....

zeby nejaky senzor na kolese ? alebo slaba baterka.

mathesss
Kraj: Trnavský

Utorok, 23. Marca 2010, 09:26

Ahoj, presne tento istý problém som riešil u mojho brata na jeho 730d E38 rv.2000.

Predpokladám že si nemenil RJ od ABS a DSC (Tá sa nachádza v kabíne pod kastlíkom pred spolujazdcom)...
Menil si asi tú čiernu plastovú časť ktora je spojená s ABS rozdelovačom v motorovom priestore, že?? (to sú elektrické rozvody k ventilom spätného čerpadla ABS)

Ked sa to vymeni kus za kus, tak ti v tedy zhasne abs, ale dsc máš stále rozsvietene..
Kamarát s ktorym som to vtedy opravoval hovoril že tam ešte treba "inicializovať kružok pod volantom", ale nema na to soft aby to spravil.. Proste treba nastaviť presnu polohu volantu..
Tak som s tym išiel do bavárie (AWT tempus BA), povedal som aky mam problem, mechanik povedal že ano treba to prekodovať, zobrali si auto a za cca pol hodku to bolo prekódovane.

Na fakture som mal napísane: kódovanie ABS a cena bola 52eur
BMW F01 730xd
EX.:BMW E65 730d
EX.:BMW E39 528i

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring
Kraj: Žilinský

Utorok, 23. Marca 2010, 14:16

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: voMacK a 231 neregistrovaných