Pred chvilkou som sa vratil z tempusu zo slovenskej premiery F10 a chcem sa podelit o pocity.
Musim sa priznat, ze odkedy BMW prebral pan Sojka po Petovi Kramarovi tak je to s BMW dost zleee co sa tyka tychto akcii. Jednoducho nedokaze zorganizovat nieco ako bolo uvedenie E60,ktore bolo na hrade a bolo tam 10 kusov na obzretie(dnes boli az 3), pripadne ako bolo uvedenie 1er na vajnorskom letisku. Na oboch akciach som sa zucastnil,takze to viem porovnat. Dnesna akcia zacala o 19 a k odhaleniu samotnej 5er by malo dojst az v tychto minutach,cize o 22(!) co som ja nezvladol a po obzreti si nazivo 3er coupe a cabrio som sa odliftroval prec. Uroven programu bola dost chaba...vecer moderoval Pichal Chudak(pre neznalych Michal Hudak :) ) a vystupilo 3io nejakych huslistiek,ktore boli fajn,ale 3 pesnicky by boli stacili(miesto asi 7 ci

,potom Nela Pociskova a nejaky Smajda ci kto...Proste a jednoducho, uroven tychto akcii (ktore proste patria do sveta aut) je velmi slabunka. Kebyze som nemal pred dneskom skusenosti s f10 tak by som asi pockal ale takto ma tam nic nedrzalo, milion ludi a malo miesta moc nevyhladavam (aby ste si nemysleli, dost vela ludi odislo este skor!)...BMW je BMW(pre mna staale najlepsia alebo jedna z naj znaciek) ale reklama a prezentacia je na urovni mozno VW group
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson