... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Jaseba
Autor témy
Auto: E46 325CI
Kraj: Bratislavský

E36 Identifikacia benzinoveho motora

Piatok, 19. Marca 2010, 09:42

Mozete mi nejako poradit ako zistim co mam za motor doma na palete? :D , viem ze to bolo cupecko, a mam dojem ze E36, len neviem aky by to mohol byt motor. Je to sestvalec - benzin. Len neviem aky obsah. Pozeral som na nejake cisla alebo nieco podobne no neviem co presne by som mal hladat, lebo nic moc tam nieje vidiet.
BMW 325CI E46

jararak
Auto: skodofka 120l

Re: E36 Identifikacia benzinoveho motora

Piatok, 19. Marca 2010, 10:27

pocet valcov zistis jednoducho, podla dlzky

6valce

ked to ma taky hrbol v predu, vies ci to ma vanos alebo nie

na ktorej strane to ma otvor na nalievanie oleja? ak to ma pri tom hrboli tak je to m52 ak na opacnej strane tak m50. ak to hrbol nema pozeraj zo strany napravo vstup vzduchu, nalavo vystup vzduchu z motora.

inac cislo motora je vyrazne na pravej strane motora za olejovim filtrom, niekde na urovni alternatora. (pokial nemas Skovy motor, tam by to malo byt na opacnej strane)

alebo daj foto :D
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Jaseba
Autor témy
Auto: E46 325CI

Re: E36 Identifikacia benzinoveho motora

Piatok, 19. Marca 2010, 18:41

jararak napísal:
pocet valcov zistis jednoducho, podla dlzky

6valce

ked to ma taky hrbol v predu, vies ci to ma vanos alebo nie

na ktorej strane to ma otvor na nalievanie oleja? ak to ma pri tom hrboli tak je to m52 ak na opacnej strane tak m50. ak to hrbol nema pozeraj zo strany napravo vstup vzduchu, nalavo vystup vzduchu z motora.

inac cislo motora je vyrazne na pravej strane motora za olejovim filtrom, niekde na urovni alternatora. (pokial nemas Skovy motor, tam by to malo byt na opacnej strane)

alebo daj foto :D

ok pozrem, pripadne dam foto
BMW 325CI E46

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní