... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, fox1k

obchodna sekcia

PeterLV
Kraj: Nitriansky

Re: Nahradny starter/invertor na Neon/CCFL Angel Eyes za 200

Piatok, 19. Marca 2010, 14:33

tak neni to vtip ked mi jeden kruzok nesvieti a ked googlim ohladne tychto neon svetiel a nasiel som tuto stranku a podla predpokladov som myslel ze sa najde nejaky chalan co okolo tych neoniek sa vyzna a poradi mi neviem co ta bere ze skodovka je to parabola na motorove vozidlo nepreberam tu auto pytam sa na Angel Eyes nahradne kruzky,tak sa nejeduj a ked nevies poradit kde sa take da zohnat tak nepsamuj.

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Autor témy
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Piatok, 19. Marca 2010, 15:24

alfi666 napísal:
Co sem pleties Skodovkove svetla?.. to je akoze vtip?... co tie maju spolocne s BMW alebo s CCFL angel eyes?

alfi zle si precital popis, v tych svetlach na mrtvu rybu su kruzky z bmw X5..

PeterLV napísal:
ved to vcera som skusal a prud davaju obe strany musim preistotu vybrat parabalu skusit ci tam neni posklodeny kabel,a prosim ta nevies kde taky kruzok kupim?Neviem ci tam pasuje hocijaky ale svetlo je toto
http://www.autobazar.eu/sk/skoda-fabia-angel-eyes-predsvetla-id428667.html
,vdaka.

tu mozes kupit celu sadu na X5ku za 36.- E:
bmwstyle/ccfl-angel-eyes-pre-bmw-e30-e34-e36-e38-e39-e46-e53-x5-t8563.html

alebo potom taketo nieco tuningove za 8.- E kus aj s invertorom:
http://www.tntrade.sk/sharkoon-ccfl-fan ... 11560.html
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

alfi666

Piatok, 19. Marca 2010, 15:45

PeterLV napísal:
tak neni to vtip ked mi jeden kruzok nesvieti a ked googlim ohladne tychto neon svetiel a nasiel som tuto stranku a podla predpokladov som myslel ze sa najde nejaky chalan co okolo tych neoniek sa vyzna a poradi mi neviem co ta bere ze skodovka je to parabola na motorove vozidlo nepreberam tu auto pytam sa na Angel Eyes nahradne kruzky,tak sa nejeduj a ked nevies poradit kde sa take da zohnat tak nepsamuj.

Vies co... uz som to tu chcel zamknut, ale mas moj respekt - neotvoril si novu temu ale dokazal si najst existujucu :) .. a este si sa kvoli tomu bol ochotny aj zaregistrovat :D Tolko snahy sa v dnesnej dobe ceni :D

A inac, ja spamujem rad, tak mi nekaz radost ;)

Na tvojom mieste by som pekne isiel ktomu dobrakovi co ti taketo svetla predal a pytal by som si nahradny kruzok... a keby ich nevedel zohnat, tak by som mu tie svetla otrieskal o hlavu ;)... a tipujem na 99% ze tie kruzky ti ten predajca nezozenie...

BTW: Tipujem na 99% ze tie kruzky niesu neonove ale LEDkove

PS: ked chces radu od srdca tak ti navrhujem 2 veci :
1, nechaj si Fabiu, ale netrap ju stymi tuzingovymi Angel eyes svetlami... radsej tam daj originaly... nech sa to auto nehra na nieco co nieje...
2, predaj Fabiu a kup si BMW na ktore sa angel eyes aj hodia ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

PeterLV
Kraj: Nitriansky

Piatok, 19. Marca 2010, 19:31

alfi666 nechcel som ta ani nahodov urazit neze sa namna nahnevas :D
Stou fabiou mno keby som chcel BMW tak kupim ale tolko prachov som nemal,a RSka sa mi pacila par veci som si dorobil ako chipnutie jednotky,vykonnejsie turbo,strekovace a vsak urcite vies ako to myslim,tie svetla sa jej hodia aspon podla mna preto som ich kupil ale moja chyba lebo som ich doniesol s polska za pol cenu ako tu na SVK,takze reklamacia asi nie.
Este raz sorry ak som urazil BMWckarov s mojou Fabiou nemal som namysli tu miesat h...no :smile: len som vas googlom nasiel a reku skusim stastie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných