Chalani možno OT,ale spotrebu na automate som tu nenasiel a hlavne,ked je to 25l/100km!Diagnostika,že vraj O:K a plus mi to žere olej-liter na 500km!dik za info
spotrebu si pozri na www.spritmonitor.de ... ale 25l/100km je vela aj na Mko ne ze na 328i :) ... a ak ti kt omu este zere olej ... tak sa zacni pozerat po novom motore :]
auto maniak napísal:
Chalani možno OT,ale spotrebu na automate som tu nenasiel a hlavne,ked je to 25l/100km!Diagnostika,že vraj O:K a plus mi to žere olej-liter na 500km!dik za info
e91 330d e90 320d - ex Land Cruiser 90 3,0 td 2000 CA - ex Pajero 2,8 td intercooler FL - ex e46 330d touring M-paket II - ex e36 320i limousine M-paket - ex e36 M3 coupe SMG - ex e30 320i coupe M-Technic - ex ---------------------------------
a ja riesim ze mi to zralo 12.5 ako vela inak som zistil ze som mal zle zapojeny konektor do vahy vzduchu, takze sa to zrejme spravalo akoby bola odpojena, po pripojeni spotreba klesla na 11.4..... Kazdopadne v pripade 25/100 to musi snad niekam tiect, alebo nedokonale spalovat/a dymit ako sfin/
odpoj vahu vzduchu, lambdy, ale skor to vidim na poskodenie motora, hlava alebo tesnenie
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Voda je v pohode,stále rovnako a čo sa týka dymenia tak teraz v zime to dymí,ale nemám koncový tlmič ,len holé rúri.V lete to bolo v poho.A ešte jedna vec,ked idem po dialnici tak spotreba 7,5 pri 140km/hod.Takže som z toho debil.Ešte skúsim raz diagnostyku a uvidím.Ked Vás niečo napadne sem s tým d
chalani .. ak mu to zere liter oleja na 500km .... tak to bude na milion percent kurevsky problem s motorom ... netesnost vo valcoch napr .. a 25 litrov na 100km je uz len perlicka ... to ze to nerobilo v lete, znamena len tolko ze minuly rok to este bolo v poriadku ... ako vysoku spotrebu mne spravila lambda ..ale kombinacia vysoka spotreba a zranie oleja .. to je bud na generalku alebo druhy motor ... tolko moj nazor ... uricte to suvis bude mat ;]
ja mam takuto teoriu - vyfuk ti robi spotrebu kedze nemas tlmic len ruru
olej - sleduj flak, mozno ze nemas dotiahnutu vypustaciu srubu, alebo cez vanu ti to preteka.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Ono to žralo aj,ked tam bol seriový fýfuk a čo sa týka oleja tak pod autom sucho,vana suchá!Len nechápem tú normálnu spotrebu na dialnici.Ale s tou lambdou to môže byt,lebo na emisnej som mal skur. velké hodnoty CO.Neviem teda či to s tým súvisí.
ak ti hori olej vo valcoch tiez budes mat problem s emisnou ... mne labda sice robila vyssiu spotrebue.. ale hlavne skakali mi otacky od 600 do 2000 .... a to by si si veru vsimol ... zastavis na krizovatke vyhodis rychlost a kazdy na teba pozera jak na chuja ze co turujes motor :)