... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Autor témy
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

E39 spinacka - schema vyvodov

Pondelok, 15. Marca 2010, 21:33

Robim na svoju E39 startovanie na kod, nic extra startovanie ako predtym len pri zadani zleho/nezadani vobec po otoceny klucom nezopne cievku na starti, poloha 1. a zapalovanie vsetko bude ako predtym. Potrebujem vediet ktory kabel je spinaci pre cievku startra aby som ho prerusil a dal tam rele ktore bude ovladat ten kodovy zamok.
Ten zamok umiestnim do popelnika pri riadiacej pake, potom aj hodim foto
Nema to byt ktovie ake zabezpecenie, skor mi ide o ten efekt

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: E39 spinacka - schema vyvodov

Pondelok, 15. Marca 2010, 23:53

lionlion napísal:
Robim na svoju E39 startovanie na kod, nic extra startovanie ako predtym len pri zadani zleho/nezadani vobec po otoceny klucom nezopne cievku na starti, poloha 1. a zapalovanie vsetko bude ako predtym. Potrebujem vediet ktory kabel je spinaci pre cievku startra aby som ho prerusil a dal tam rele ktore bude ovladat ten kodovy zamok.
Ten zamok umiestnim do popelnika pri riadiacej pake, potom aj hodim foto
Nema to byt ktovie ake zabezpecenie, skor mi ide o ten efekt

zeleny s ciernym pasikom, pripadne cierny so zltym pasikom..

inak viem vylestit z gule buducnost a videl som jak to vytrhavas z auta a zapajas nas5.
viem ti presne povedat kedy to bude..
bude to ked ti to prvy krat skape na krizovatke a budu na teba trubit kym ty budes tukat do klakulacky xexe :twisted:

ked vies trochu elektriku, kup si bistabilne rele, zamykacim impulzom ho rozpojis,
odkodovanim klavesnicou ho spojis, takze po odkodovani ti bude fungovat starter az do zamknutia..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

PetoK
Kraj: Žilinský

Utorok, 16. Marca 2010, 08:51

Presne tak :mrgreen:

Také blbosti by som tam nedával. Ak to nie je profi origo riešenie,iba budeš mať nervy keď sa to pokazí. Sám som velakrát vyhadzoval lacné alarmy z áut, na žiadosť majitelov. Viac problémov ako úžitku.
BTW, pokial chceš robiť machra,na BC máš funkciu code...

lionlion
Autor témy
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Utorok, 16. Marca 2010, 16:05

No stou krizovatkou ma to fakt nenapadlo a bol by to riadny pluser, tak to este trochu premyslim, da sa to vyriesit este pridamim BLOKOVACIEHO tlacidka na kodovu klavesnicu, cize po zadani kodu to bude otvorene vzdy az do stlacenia tohto tlacidka. A je to vyriesene :lol:

A do BC by som nechcel zasahovat, lebo keby nieco tak ta moja elektronika by s elektronikou v aute nemala nic spolocne

sesto
Auto: BMW 530i E39
Kraj: Bratislavský

Utorok, 16. Marca 2010, 18:56

AK mas to velke a zlozite radio (BC) tak tam sa da navolit pin na nastartovanie auta.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných