borkos napísal:co potrebujes diagnostikovat, mozno ti pomozeme...
problem je velmi zlozity,bolo mi odporucene to hodit na original diagnostiku,lebo mi na jednej ukazalo "neznamu chybu" na druhej tiez neznamu ale vyhodilo aj kod podla ktoreho to vyzera na cidlo teploty nasavaneho vzduchu,to je taka univerzalna diagnostika,ale pokusim sa teda popisat problem
jedna sa o e46 1,8i,auto mi pri jazde znicoho nic zhaslo,potom neslo nastartovat,trebalo vymenit lambda sondy,halov snimac,zapalovaci modul,vahu vzduchu,auto ako tak startuje,s tazkostami,musim pridat plyn aby nastartovalo,auto nema vobec tah,live data ukazali nezmyselne hodnoty pri teplote nasavaneho vzduchu od -12 po +130 stupnov teplota okolia cca -2 stupne,to cidlo by sa malo nachadzat vo "vahe vzduchu" ludovo povedane,ako keby ju vobec nebralo do uvahy lebo po jej odpojeni sa cisla nezmenili,ten problem pretrvava uz dlho a moj doterajsi mechanik si stym nevie dat rady,tak chcem vyskusat niekoho ineho,najlepsi je osobny kontakt,lebo spravne popisat problem nie je jednoduche a dost ludi moze byt zmetenych s toho co som napisal.