... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
johnyfly1 napísal:ide aj cez usb redukciu...
ale vraj na niektorych redukciach to robi problemy ...
ja som to radsej poriesil - ExpressCard 34 to RS232..
peterkozns napísal:
nemal som na mysli redukciu ale plnohodnotne USB,lebo v nastaveniach sa daju urcovat iba com porty,myslim ze su tam 4...
k tej redukcii sa ako dostanem?
eko.fresh napísal:Jak chces strcit plnohodnotne USB do carsoft interfaceu ?
k redukcii sa dostanes tak ze si ju kupis. Ale jak bolo spominane radsej PCMCIA -> RS-232
jararak napísal:carsoft funguje len s carsoft interfacom a ten v usb verzii neni (alebo aspon som ho este nevidel jak na ebayi tak na ziadnom portaly)
kott2 napísal:Da sa niekde zohnat prirucka ake maju byt live hodonoty v carsofte a zistit nejakym testom funkcnost abs ,zakazdym mi najde inu chybu v abs .DIK
palo napísal:takze vazeny,najprv mi neslo nic potom som sa tu docital este o prkopirovani suboru.napichnem auto,live data mi idu.pekne ukazuje teplotu motora rychlost lambdy vsetko.ale len live data,ked dam diagnostiku tak mi vyhodi tu windovsacku tabulku ze sa vyskytol problem s carsoft.exe a a ¨ze ci odoslat alebo neodoslat hlasenie o chybe.takze chcem sa len spytat ci by mi to vedel niekto v malackach alebo v ba nainstalovat lebo ja uz na to nemam nervy.ale mi skuste napisat naozaj lopatisticky postup.skusal som vsetko co je pisane na zaciatku
Kael napísal:to aby sa na fore clovek bal nieco opytat, ked su tu taki mudrlanti ako eko.fresh...![]()
inak dobra tema... interface s kablami objednane, PCMCIA redukcia na COM port objednana, Carsoft nainstalovany... podiagnostikujem zo par aut a mozte ku mne chodit mazat chyby