zdravim, na pristrojovke mi stale svieti kontrolka vypalenej ziarovky vzadu vpravo aj napriek tomu ze vsetky ziarovky svietia. hlavne pri brzdeni to oznami este aj gong.skusil som prehodit vsetky ziarovky z pravej strany na lavu a opacne a aj som napruzil kontakty a nepomohlo. uz som o tom probleme pocul viac krat len neviem co s tym. dik za rady
tak isto studeny spoj to môže robit,alebo vypalena brzdová žiarovka,alebo jedna zo stretavačiek,myslim,že aj 5kova rada má na stretavačky 2 žiarovky,takže keď sa jedna vyplali možno si to ani nevšimneš,tak to treba ešte raz pozrieť...ja som mal vypaleny konektor kostry a robilo to galibu.....
pokukaj žiarovky ako hovorili chalani.. nechcem strašiť ale známy mal E46 320i touring.. vznikol mu presne tento istý problém a po dlhšej dobe keď bol v koncoch pomohla až výmena lichtmodulu
aby som nezakladal novu, tak vyuzijem tuto temu.. svieti mi iba jedno svetlo, na osvetlenie SPZ.. je v tom nejaka ziarovka, ktora sa da vymenit, alebo treba vymenit cele to svetielko ?
aby som nezakladal novu, tak vyuzijem tuto temu.. svieti mi iba jedno svetlo, na osvetlenie SPZ.. je v tom nejaka ziarovka, ktora sa da vymenit, alebo treba vymenit cele to svetielko ?
Je tam ziarovka, tusim C5W sa to vola, minule som v carrefoure kupoval jedno balenie, mas tam dve ziarovky, mna to vyslo na 0,70€.
Zboku na tom kryte je mensi vyrez, vopchaj tam plochy sroubovak, jemne zapac a kryt pojde von.
LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webewww.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007. - -