... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
efendy napísal:Napíš približne koľko chceš investovať do audia, tak to bude ľahšie poradiť.
A tiež, či tie veci chceš všetko nové, alebo môžu byť aj použité.
Kelso napísal:
jasne, zabudol som spomenut orientacnu cenu... 200 EUR. mozu byt aj pouzite, ale v slusnom stave.
Kelso napísal:existuje zosik takej velkosti, aby sa zmestil do toho priestoru za odkladacou skrinkou (ked sa odmontuje)? ... v jednom videu, bolo vidiet, ze toho miesta tam je dost vela.
mimochodom, aky priemer maju standardne repro v E46?
efendy napísal:Štandardné repro majú 13cm, ale s menšou úpravou sa tam dajú dať aj 16.5cm
Georgo napísal:
Podla mna maju e46 standardne repro 16 cm. Ja som mal 16 cm v prednych dverach dole (e46, 2004, touring). Tak isto aj vzadu v kufri mam 16cm. Standard 13 cm mali e-39.
efendy napísal:Tak si asi mal vymenené repráky. Alebo možno že vo Facelifte sa dávali 16cm ?
Ale štandardné sú 5,1/4" (13cm) a s malou úpravou sa dam dajú osadiť 6,1/2" (16cm)
jararak napísal:marcus - povedz mi lacnu alternativu? tie smejdy totiz stoja rovnako vela ako kvalitne repro co je natom najsmutnejsie, pozri co stojia sony, mozno vyssia kvalita by sa dala cakat od polskeho alphartu. Neviem co ti pride na repro za 70-90 euro drahe taktiez z origo radia vytiahnut low signal je robota pre elektrikara.