... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Lil_Ego
Autor témy
Auto: Hrdzavý kýbeľ
Kraj: Žilinský

Re: E36 323 Žere vodu a dymii

Štvrtok, 4. Marca 2010, 11:44

Problem vyrieseny plany poplach nastastie takze autu mozem veselo nakladat a to s tym vieckom od oleja je to tak zevraj ked jazdis kratke trate a motor sa nestihne zohriat ze to robi ason tak mi powedal pan mechanik :smile:
LSD hrkalka

Užívateľov profilový obrázok
Milosss
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 4. Marca 2010, 12:08

Este by si tak mohol napisat co tomu bolo :wink:
Nur Original ist Legal.

birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 4. Marca 2010, 12:58

Lil_Ego napísal:
Problem vyrieseny plany poplach nastastie takze autu mozem veselo nakladat a to s tym vieckom od oleja je to tak zevraj ked jazdis kratke trate a motor sa nestihne zohriat ze to robi ason tak mi powedal pan mechanik :smile:

to ze ti zere vodu za studena nie je normalne.. vymen prosimta mechanika... ja mam 323 e36 dva roky a nedolieval som este ani deci vody (iba pri vymene termostatu, ale to je zas o inom)
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

Lil_Ego
Autor témy
Auto: Hrdzavý kýbeľ
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 7. Marca 2010, 11:42

Newiem co bolo s tym ale odvzdusnil som system a uz sa mi voda nestraca a to dymenie bolo normalne zevraj a ked som prisiel do servisu a nastartoval som tak to nedymilo a pan mi powedal ze som len urobil velke haloo skrz nic Takze asi tak chcem sa podakovat vsetkym co mi poradili aspon viem ze su tu v klube ludia ktory dokazu poradit .... takze DAKUJEM
LSD hrkalka

sorglos
Auto: BMW e36 318ti `94
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 7. Marca 2010, 12:25

truhlik333 napísal:
na compakte je problem inde ked je hlava ok, radiator kurenia, spoj , zrut dekel pod volantom a uvidis na pravo, su tam 2 O-kruzky, nevidel som este ani jeden compact zebs to tamat neslzilo, neviem ci je to iste zlozenie kolena na sedane, mrkni tam uvidis, btw, koberec mat mokry nemusis, tennasaje dost vody aby ostal mokry

To mas pravdu aj mne to robi na kompakte ale tie O tesnenia som tam nejak nenasiel je to tam len umela trupka ako keby napojena do seba, rozmyslam ze to pretesnim silikonom.
BMW e36 318ti compact
Superstomp Z 140

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných