... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Valentino
Autor témy
Auto: BMW 740i E38
Kraj: Banskobystrický

BMW 740i E38- Prečo nemám na obrazovke ponuku telefón?

Sobota, 6. Marca 2010, 20:30

Neviete mi niekto poradiť, prečo nemám zobrazený na monitore v hlavnej ponuke aj telefón keď telefón v aute mám a je funkčný? Taktiež mám aj ovládanie telefónu na volante, ale ani to mi nejde. Telefón viem ovládať len cez slúchadlo. Pritom pri kúpe auta som okrem návodu na obsluhu mal v aute aj návod na ovládanie telefónu, kde všetky tieto funkcie sú popísané, ale mne nejdú. Preto sa chcem spýtať, či to nemôže byť tým, že niekto zmenil softvér. Iste sa tam už niekto vŕtal, lebo originál sa televízia za jazdy vypne a napíše hlášku, že sa dá používať len pri stojacom vozidle, /samozrejme v nemčine/ ale mne ide televízor aj za jazdy. A tak či niekto pri tom ako išiel odblokovať televízor nejako nevymazal ovládanie telefónu. A dá sa to nejako dať naspäť, myslím ten telefón, televízor mi za jazdy nevadí. :P :-k
Prílohy
IMG_0013.jpg
Ja tam ponuku Telefon nemám. Prečo?
IMG_0013.jpg (40.09 KiB) 726 zobrazení
Keď štyri kolesá, tak BMW 740 E38.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: BMW 740i E38- Prečo nemám na obrazovke ponuku telefón?

Nedeľa, 7. Marca 2010, 02:02

Pravdepodobne mas spatne nakodovane auto. Ten co sa tam hrabal a aktivoval tu telku, to mohol spachat. Potrebujes to prekodovat a do vybavy pridat telefon... Musis zohnat niekoho, co ma diagnostiku. Samozrejme ze TV za jazdy moze zostat.
Ak chces dohodit niekoho v ramci bb, tak sa mi ozvi na ss.

juro750i
Auto: Nissan Patrol GR
Kraj: Prešovský

Re: BMW 740i E38- Prečo nemám na obrazovke ponuku telefón?

Nedeľa, 7. Marca 2010, 11:12

Ja sm mal raz problem ze som namal mavigaciu pristupnu cez monitor a mal som vzadu v kufri povitiahnuty jeden konektor po yasunuti sa to spristupnilo bez problemou.

Inac telku zajazdy mam aj ja pristupnu a do roku vyroby 1998 sa to dalo bez zasahu do softu len kombinaciou klaves zrobit.

As po roku 1998 to trebalo softwerovo robit respektive nejakym modulom tak ktovie ci sa dachto nesprtal v kufri a nepovitiahol nejaky konetkor
ex BMW 750i 5,4 V12 , ex Mercedes Benz S320 CDI momentalne Nissan Patrol GR

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný