... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:Všetci tu hovoríte o vyskozite,ale ešte ani jeden ste sa neopýtal na značku oleja čo kúpil.....BMW odporúča jedine CASTROL, a ja osobne by som tam žiadny iný olej nedával......Castrol dávajú aj závodníci.....))))a to my sme....))))

,,  bohusenko,,  tou 5W40 nic nepokazis ani nezmenis vyskozitu(hustotu) 5W stale ostane 5W,30alebo40-mazacie schopnosti pri vonkajsich podmienkach/zima-leto/,ako povedal allfi.
   ,,  bohusenko,,  tou 5W40 nic nepokazis ani nezmenis vyskozitu(hustotu) 5W stale ostane 5W,30alebo40-mazacie schopnosti pri vonkajsich podmienkach/zima-leto/,ako povedal allfi. 

TT-SIMIK napísal:Je to syntetika tak čo sa bojíš....nerieš to....
 inak nestava vam niekedy ze okolo troch tisic otacok motor vybava sem tam take zvuky ako by nebol dostatocne mazany alebo take klepotanie okolo tych troch tis?? vacsinou sa mi to stava ked pridavam pomaly...
  inak nestava vam niekedy ze okolo troch tisic otacok motor vybava sem tam take zvuky ako by nebol dostatocne mazany alebo take klepotanie okolo tych troch tis?? vacsinou sa mi to stava ked pridavam pomaly...