Tak minule som sa pytal ako sa daju vycistit...teraz som si konecne nasiel cas ich vycistit (resp. musel som) a tak napisem ako som ich vycistil...
technicke-okienko/cistenie-diskov-t27452.html ...bolo mi odporucane ako sa docitate v odkaze Cilit Bang, alebo HCl-ka...zvolil som Cilit, nakolko som casto nepozorny a bal som sa robit s tou kyselinou a navyse keby ma videli susedia ako si ich umyvam pred cinziakom na trave a trava by tam na druhy den zmizla, no neviem...na zaciatku cistenia som zitstil jednu zavaznu vec a to, ze to bude drina..striekal som ich Cilitom, mocil vodou a drchol kefou vsetko bolo marne...nakoniec spina neakym sposobom zacala mierne upustat a tak som ich drhol len spongiou..minul som ich 8,tych malych na riad a niekolko parov gumennych rukavic...nakoniec som to po chvili zabalil a siel do kupelne mame do vane ich cistit...prezila to...a neak som ich uz docistil...jeden disk som cistil hodinu a pol a striedal som sa s bratom, lebo som sa opustal po kazdom disku...tak 2 som spravil ja a 2 brat...robil som ich od pol12 do pol7...no ale nakoniec sa to podarilo a vydrhol som ich...a tu je vysledok...urcite by sa dali aj lepsie vycistit ale stacia tak ako su...zajtra idu prec, a tak to staci, aby aspon trocha dobre vyzerali...vsak posudte sami...

P.s. : Inak druhy krat by som to uz nerobil...a urcite nie z cilitom, lebo sa mi tak zda, ze nemal neaky viditelny a znatelny ucinok...nabuduce skusim krk vykrutit tej kyseline...