Hm, mno.. zalezi co hladas podla mna.. ak mas rad ked s Tebou auto komunikuje tak budes v dnesnej dobe asi tazko zhanat nieco lepsie ako BMW (vynechame supersporty za "ludove" peniaze).. Mondeo som mal v rukach, ci uz obycajny benzinik (tusim 2liter?) a tiez aj ST220ku a vozenie to nebolo zle, to musim uznat.. ale co sa tyka jazdnych vlastnosti, tak si myslim, ze nesiaha na bawo, aj ked konkretne e46ku som v rukach nikdy nemal.. co sa tyka Mondea tak tam asi vela neporadim co sa tyka udrzby a pod veci, nikdy som sa o to nezaujimal a asi sa moc ani zaujimat nebudem, proste je to predokolka a to mi staci

motor do e46ky by som doporucil jednoznacne 6 valec, spolahlive, krasny zvuk, dobry zatah.. napr nejaka 323ka by mohla byt dobra volba, aj ked v tom meste bude mat asi vacsiu spotrebu ako nejaky 4 valec (len tam by mohol byt problem s tym "min. 100kW"

).. abo kludne 330i ak neriesis az tak spotrebu, napr za 8ku sa co-to predava aj tu na klube, vid
predaj-auta-bmw/e46-330i-akt-nove-predne-brzdy-olej-t17086.html .. 4valcek je tiez k mani,
predaj-auta-bmw/predam-e46-318i-r-v-8-2000-t14115.html , ale ako som pisal, 100kW bude problem pri 4 valci

tolko asi moje postrehy, vsak nech sa vyjadria chalani co maju e46ky prip skusenosti s Mondeom..
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."
BMW E30 318i...ex