Buxo napísal:Caute,
chcem sa opytat, menil som palivovy filter a zabudol som do noveho naliat naftu, a zavzdusnilo mi vstreky, po paar startoch sa uz chytil a zdanlivo to slo ok, ale ked som s nim siel po ceste, akosy nemal tah... moze byt ze je zly filter (zn. Filtron) ?? alebo odchadza cerpadlo v nadrzi ?? - ono by malo byt len sprievodne, ci ??
mne pred par tyzdnami klaklo cerpadlo v nadrzi, a za jazdy som stracal vykon, az mi to kaplo uplne za jazdy, a asi den predtym som uz citim mensi vykon
ak si menil filter kôli tomu, ze ti auto stratilo tah a po vymene filtra ziaden rozdiel, tak kludne to moze byt aj zle to cerpadlo, a aj horsie startovanie spôsobuje tiez to cerpadlo v nadrzi
a ked zavdzusnis vstrekovacie cerpadlo je to problem nastartovat, ale ked uz motor chyti tak by zrejme nemal byt problem uz vo vzduchu v systeme, takze by to nemalo ovplivnovat jazdu
ak ti odchadza to cerpadlo, co mozez zistit aj zmenou hluku ktory vydava, popripade ked zhodis hadicu pred filtrom a zastartujes a pozres si prietok, ak to je uz bieda(prietok slaby) tak je cerpadlo na odchode, odporucam si nachystat nove(zanovne) a mat ho pri sebe v aute, problem to nejak vymenit nieje, krizovy, plochy srobovak, kladivo, a nejake nahradne eskapasky, tie najmensie, kedze su tam jednorazove
vymena je tak na 15-30min, zalezi podla zrucnosti