... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
ABRAM77 napísal:By som povedal, ze baterka...? Ja som mal ten problem ze mi nestartoval lebo som mal staru baterku... Hlavne v zime som s tym mal velky problem dokial som baterku nevymenil.
SurrendeR napísal:pada ti nafta.. kamarat mal s tym problem.. skus este to pozriet.
franzkiller napísal:sice ti asi nepomozem, ale napis ci mas 100kW alebo 110kW verziu lebo prave z 2001 moze byt aj ta aj ta, a podla toho ti skor niekto fundovanejsi poradi :)
R6 power napísal:i hlavní pojistka žhavení to může být, pokud ji E46 ještě má jako E36...
tom333 napísal:Tak som to rozobral nič extra som nezistil len akurat som pri rozoberaní pozrel všetky čidlá a prívody do koncoviek k žhavičom a potom som nameral už lepšie hodnoty. Zapnem klúč dáva 12 , 10 , 8 a skončí na 2, 5 V .Toto pred tým nebolo a dal som druhú batériu až sa to aj pri štarte zlepšilo .Čo je podstatnejšie som zistil že pod kapotou sa neskrýva žiadny COMMON RAIL , nerozumiem tomu ved od 1998 ho tam už montovali.čo som videl , klasika tryska čerpadlo.
tom333 napísal:Tak som to rozobral nič extra som nezistil len akurat som pri rozoberaní pozrel všetky čidlá a prívody do koncoviek k žhavičom a potom som nameral už lepšie hodnoty. Zapnem klúč dáva 12 , 10 , 8 a skončí na 2, 5 V .Toto pred tým nebolo a dal som druhú batériu až sa to aj pri štarte zlepšilo .Čo je podstatnejšie som zistil že pod kapotou sa neskrýva žiadny COMMON RAIL , nerozumiem tomu ved od 1998 ho tam už montovali.čo som videl , klasika tryska čerpadlo.
franzkiller napísal:do 320d zacali davat novy motor s common rail zaroven s faceliftom, nejak na jesen 2001 tusim. 330d v E46 bol tusim common rail od zaciatku.
a teda problem bol predsa v baterke, ci?