... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
yankee79 napísal:Servus chlapi. Takze mam problem ktory sa vzdy ukaze iba ked prsi a je vlhke pocasie. Ked je sucho, tak ide ako svajc hodinky. Jedna sa o to. Dam jednotku, rozbehnem sa v pohode, hodim do dvojky a ked pridam viac plynu tak zrazu zacne dusit motor a nie a nie sa rozbehnut, idem 30tkou pridam plyn a nic ale benzin vyskoci na 20l. Ak chcem pokracovat, trocha uberiem zas pridam a hned radim do 3. Potom opat po chvili ked zvysim rychlost na 50 tak sa opakuje to iste. Dusi ho opat, pridavam plyn a nic, drzi otacky a berie benzin. Opat uberiem, hodim do stvorky a idem 60tkou. Opat ho dusi, dam plyn az na podlahu trocha ho podusi na 2500 otacok trocha podrzim a potom len tak zrazu zaberie otacky idu hore a po 3000 tisicoch je vsetko v poriadku ked pridavam. No ale ked drzim plyn na optimum ze idem tou 100kou tak obcas potom ho podusi, ale len tak trosku skakajuco a ide v pohode. Jedine co pomaha, je ze ked sa dostanem do prevadzkovej teploty, rozpeckujem 1 potom este 2 a 3 a dam do stvorky, idem uz normalne akoby sa nic nedialo a pradie ako by bol novy. Co s tym. Dikes a motor je 1,8 benzin 85kW, r. 94
leon24 napísal:Mne to robi nieco podobne ked je studeny motor ale ked sa zohreje tak uz ide ako ma. Mam z toho dilemue46 1,8 benzin r.v.99
BlackMW napísal:leon24 napísal:Mne to robi nieco podobne ked je studeny motor ale ked sa zohreje tak uz ide ako ma. Mam z toho dilemue46 1,8 benzin r.v.99
ja som mal lambdu ktora za studena nesla a trvalo par minut kym sa rozbehla..
ftip je v tom ze do servisu dojdes vzdy so zohriatym motorom..
leon24 napísal:ja som mal lambdu ktora za studena nesla a trvalo par minut kym sa rozbehla..
BlackMW napísal:leon24 napísal:ja som mal lambdu ktora za studena nesla a trvalo par minut kym sa rozbehla..
A co si spravil vymenil si lambdu?