... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Autor témy
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

E39 523i elektricka schema

Utorok, 23. Februára 2010, 19:11

Ahoj potreboval by som elektricku schemu na e39nu najviac by bodla hlavne schema predku najlepsie farebna lebo sice kamarat ma tu knihu jak na to e39 len tam je to take pofiderne :(
PS: keby sa to tu uz preberalo kludne zmazte ale ani v hladani som to nenasiel
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: E39 523i elektricka schema

Streda, 24. Februára 2010, 03:34

"schema predku najlepsie farebna" - FASA HLOD, davam ti 5 bodov zo styroch.

Mozes vyskusat pohladat vyraz "WDS" - to jest schemy pre bmw vratane e39.
No sklamat ta musim aj tak. Farebne urcite niesu a co je este horsie, nenajdes ani ucelenu schemu "predku". Su totiz rozdelene podla jednotlivych systemov a dalej este do mnozstva podskupin.
Casy, kedy sa na jednu a5ku zmestila komplet elektricka schema skody120 su uz prec....

VLADKY242

Streda, 24. Februára 2010, 20:08

A čo presne potrebuješ - čoho zapojenie?

Buxo

Štvrtok, 25. Februára 2010, 11:44

Chlapi, aj ja by som potreboval, konkretne el. schemu svetiel (smerovky, stretavacie, dialkove, brzdove, hmlovky, spiatocka) totiz niektore kable su mrtve a nejde mi do hlavy preco.. tak to chcem preverit po kabloch.

A potreboval by som tu tabulku na poistky (ktore su v odkladacom priestore), ze ktora poistka je naco, nemam to :((

Je to BMW E39, 525 tds r.v.98

poprosim surne, keby nebola schema, tak aspon tu tab. s poistkamy..
E39

Maco
Autor témy

Štvrtok, 25. Februára 2010, 21:41

Airborne: ja viem ze to bola hovadina inak by som to nenapisal ale vies chlana kupil auto ktore ked nebolo aspon raz na predok burane tak ani raz no a ta kabelaz vpredu by sa dala prirovnat tak k automovemu vypuchu, niektore su odblankovanie zaizolovane, niektore len tak visia a je neuveritelne ze aspon svietia svetla :D
Vladky myslim ze sme s chalanom s TDSom asi narovnako lebo ten neidentifikovatelny zjav ktory sa snazi nazyvat kabelazov je povacsinou pri svetlach potom na hmlovky a take rozne veci, najhrosie je ze tie kable su niektore bez zasuvky takze su len zaizolovane asu farebne rozlisene a v tej prirucke jak na to je to ciernobielo a to fakt ze moc nepomoze :D
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

airbone
Auto: F25 X3

Piatok, 26. Februára 2010, 02:08

Pri schemach je jedno ci su farebne, alebo ciernobiele, farby jednotlivych vodicov mas oznacene pismenami, takze tam sa pomylit nemozes. Skus si splasit to WDS, su to komplet schemy. Ide o to, ze ucelenu schemu pre e39 nenajdes, lebo ako som pisal vysie, su rozdelene do jednotlivych podskupin. Trebarz mas zapojenie prednych svetiel, ale schema naklonu svetlometov je uz ina a osobitna. Tak isto je osobitna schema pre predne svetla a osobitna pre smerovky atd.... Je to kvoli prehladnosti.

rko76rko
Auto: bmw e39

Streda, 3. Marca 2010, 22:01

skus pozrieť tu..:http://spaghetticoder.org/bmw/wds/

Maco
Autor témy

Sobota, 6. Marca 2010, 15:58

Dik vsetkym podarilo sa mi zohnat to najnovsie WDS takze super, len mne ako lakosovi to kustek nadava este ze mam kamarata elektrikara :D :D
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných