... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMino napísal:ma sa to auto pacit tebe alebo kazdemu okrem teba? ked ti vsetci napisu kup si subaru, tak predas bmw a kupis subaru?
je to tvoje auto, ty s nim jazdis, ty si s nim kazdy den, sprav si to podla seba, nie podla druhych
a aj tak nakoniec ti budu pisat v pribehu, ake to mas super, nech to das hociajko
BMino napísal:ma sa to auto pacit tebe alebo kazdemu okrem teba? ked ti vsetci napisu kup si subaru, tak predas bmw a kupis subaru?
je to tvoje auto, ty s nim jazdis, ty si s nim kazdy den, sprav si to podla seba, nie podla druhych
a aj tak nakoniec ti budu pisat v pribehu, ake to mas super, nech to das hociajko
lovebmw napísal:vobec to nieje tak....ved sa pyta o radu moze mu to pomoct...kazdy kto chce napise nazor ako by to bolo podla neho a tak moze vyberať toho s kym bude suhlasit a spravi to taknikto mu nič nevnucuje...ved si nebol istí ci mu to bude pasovať a my len radíme a nie vnucujeme to čo nechce
piciko napísal:caute , co sa vam viac paci ? predne mriezky na E39 cierne alebo strieborne ..ked ma auto svetlu striebornu metalizu.? doteraz som mal strieborne ale nejako dostavam chut na cierne .. chcel by som to zladit aj zo strechou hodim ju na cierno co vy nato ? dobry napad ? a uz niekto striekal strechu ? :)
Miro528 napísal:E39 neni auto na tuzingovanie