... všetko o BMW ...

som rád že ste sa takto rozhodli a verím že to neoľutujete. prajem veľa šťastných km a radosti z neho.  keby bolo treba rozžiariť stačí zavolať
  som rád že ste sa takto rozhodli a verím že to neoľutujete. prajem veľa šťastných km a radosti z neho.  keby bolo treba rozžiariť stačí zavolať  
FaMart napísal:Vitajtesom rád že ste sa takto rozhodli a verím že to neoľutujete. prajem veľa šťastných km a radosti z neho. keby bolo treba rozžiariť stačí zavolať
 a este aby pocasie vyslo
  a este aby pocasie vyslo   uz aj tie listy bocne budem mat dufam prerobene ak to stihnem vecer tak ich namontujeme
  uz aj tie listy bocne budem mat dufam prerobene ak to stihnem vecer tak ich namontujeme   

interierove lišty na čierno a konecne uz aj z vonka umyte
 interierove lišty na čierno a konecne uz aj z vonka umyte   tak tu je zopar fotiek ako to vyzera zatial
 tak tu je zopar fotiek ako to vyzera zatial   este sme aj mali unas taky mini bmw zraz tak sa to aj trochu odskusalo
 este sme aj mali unas taky mini bmw zraz tak sa to aj trochu odskusalo   az na chudaka kamarata ktory mal prednasku od policajtov lebo sa driftovalo po parkovisku
 az na chudaka kamarata ktory mal prednasku od policajtov lebo sa driftovalo po parkovisku  

ale nastastia bez problemov sme vyviazli
 ale nastastia bez problemov sme vyviazli  

lukino37 napísal:to hej este ze boli vpohode a pocuj kedy bude nieco zas? :-)kua veru tak aspon ze boli v poho ti fizli ale inak krasne auticko prajem vela km

no ale ako som uz hovoril treba ešte vymenit senzory... lebo už asi dva mesiace sa jazdi bez abs a asc a uz ani tachometer nic neukazuje
  no ale ako som uz hovoril treba ešte vymenit senzory... lebo už asi dva mesiace sa jazdi bez abs a asc a uz ani tachometer nic neukazuje   ako bolo auto na zdvyháku tak sa zistilo že plast pod motor je dosť rozbitý a ešte aj jeden podblatník takže postupne to pojde asi tak že sa kúpia plasty potom senzory(keď nám už ten sneh myzne tak až tak chýbať nebudu) no a dalšia vec čo ma mrzi je že bude treba meniť čapy tlmiče a možno aj ramená... ale to až za mesiac dva... toť zatial vše
 ako bolo auto na zdvyháku tak sa zistilo že plast pod motor je dosť rozbitý a ešte aj jeden podblatník takže postupne to pojde asi tak že sa kúpia plasty potom senzory(keď nám už ten sneh myzne tak až tak chýbať nebudu) no a dalšia vec čo ma mrzi je že bude treba meniť čapy tlmiče a možno aj ramená... ale to až za mesiac dva... toť zatial vše