Mno normalne sa volam Mato ale od zakladnej skoly ma volali Halino podla priezvyska, ked som masivne hraval quake a cs po herniach som mal nick Jedi ako typkovia zo starwars, teraz ma vseci volaju J*bi pretoze vela pijem a na chatach som vzdy hore bez so sombrerom na hlave a flaskou vodky/tequily v ruke.
No a Cael je moj nick v gamesach asi 4 roky odkedy som fanaticky hraval Guild Wars 8 hodin denne.
No a teraz pracujem a mam cas sa uz len vozit do prace na mojej novej laske.
raz som vymýšľal mailovú schránku an gmail, a všetky skomoleniny môjho mena mi to odmietalo. Tak som sa naštval a začal hádzať písmená hala bala, len aby sa to dalo aspoň trocha čítať. Bývalá, stále nevedela prečo som si to dal, potom to raz prečítala odzadu.... čo ma ale fakt nenapadlo........... Inak aj by som si ho zmenil na iný, len neviem ako sa to robí...
moj nick malkin71..... ti co sleduju hokej tak im to netreba hovorit. ked som hraval hokejbal tak mi vraveli ze som druhy malkin ...je to RUS hrajuci v NHL a je fakt ku.va dobryyyyyy
...no to ja som si raz kupoval na zraze samolepky a po kratkom prehliadani sa mi zapačila len taka jednoducha ako bol proste napis badboy a nejako vtej dobe som sa aj registroval na pokec a tak som to začal použivať všade a 8605 je rok a mesiac mojej vyroby(teda narodenia)...inak som Jojo