... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
73miha73 napísal:Chlapi nechcel som Vas domotat,mne sa jednalo o podavacie cerpadlo ktore je pod prahom pri naftovom filtri,pod.cerpadlo som menil (aby ma niekde nenehalo na ceste)aj s filtrom- lebo bolo hlucne(bzucalo),asi odchadzalo.Len som si vsimol ze nevypina,v polohe zhavenia.AJ to nove je pocut,sice menej.O tom druhom cerpadle v nadrzi som ani nevedel.Inak tlaci to kvantum nafty(litrovu flasu to naplnilo za cca 5sekund tz.ze do prepadu sa musi vracat mozno90%nafty).Pomoze stretnut dakoho s E46 a porovnat.Dik.
Ferinoza napísal:
ano ano suhlasim tak by to malo byt az na to ze vsetky tie Naftaky maju 2 cerpadla ... prepravne- to v nadrzi a podavacie to pod prahom..
Natlacia okruh a ked neni nastartovane tak sa vypnu aby sa zbytocne neje...li ked je motor zhasnuty a naftu teda nema co palit... ale pri nastartovanom idu stale ked je volnobeh ide to do prepadu ked je motor v zabere tak mozno len minimum do prepadu ostatne "do valcov" preto tam musi byt ten tlak aby to stihalo zasobovat vstrekovacie cerpadlo...
paraday napísal:Zdravicko panove, mam problem se startovanim a s nizkym tlakem na reilu. diagnostika mi tez ukazuje nizky tlak na reilu.
Uz jsem menil jeden vstrik ktery mi vyhodil na diagnostice velkou korekci. Po vymene uz korekce zmizela ale co jsem tedka delal test prepadu poboci banek tak mi proteka jeden o mnohem vic nez ostatni.
Jinak pri normalni jizde je tlak v poradku.
Nenapada vas neco cim by to mohlo byt??? je napr. par moznosti bud cidlo tlaku na reilu nebo regulator. pak v horsim pripade to muze by t asi cerpadlo :/ ... a nebo znam kluka ktery kdyz si udelal ten test prepadu a vymenil pote vstrik ktery hodne protekal tak mel startovani jako nove ale tomu to startovalo jeste mnohem lepe nez me.Me to trva cca 2-3 vteriny.
Jedu pristi tyden na dovolenku a bojim se aby me to tam nenechalo![]()
pleas help
TT-SIMIK napísal:žhavič s tým nemá nič......niektorá tryska ti prepada a tym padom dlšie štartuje, ak su trysky ok, môže to robit aj vysokotlakové čerpadlo, čerpadlo pod nohami vodiča,alebo to v nadrži, takže začni od trysiek......