... všetko o BMW ...

cloveka az stve ze tomu autu nieje co vytknut
 cloveka az stve ze tomu autu nieje co vytknut  

Cosmo napísal:Tie kolesá tuším pasujú aj na novšie modely. Lebo na tvojom je to brutalne krásne, čo dodať? + ešte R18, také som ani nevidel, len R17
 velmi pekne  tie kola sami  strasne pacia
   velmi pekne  tie kola sami  strasne pacia 

dalsie stylove bawo !
 dalsie stylove bawo ! 

ze .... . A potom vecer pri parkovani do mna nacuval jeden pan zhoda nahod tiez na BMW.
 ze .... . A potom vecer pri parkovani do mna nacuval jeden pan zhoda nahod tiez na BMW.

Zazil som to uz s predchadzajucim autom...Cim viac davas pozor,staras sa,tym viac kok..ov sa najde a pokazia ti radost
 Zazil som to uz s predchadzajucim autom...Cim viac davas pozor,staras sa,tym viac kok..ov sa najde a pokazia ti radost  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) Inak auto je BEST
 Inak auto je BEST   Nikdy som nemal rad kombiky od BMW...Ale odkedy som uvidel tvoj tour,jebe mi z nich
  Nikdy som nemal rad kombiky od BMW...Ale odkedy som uvidel tvoj tour,jebe mi z nich   Kazdy den som v tvojom pribehu a pozeram fotky,je strasne krasny
 Kazdy den som v tvojom pribehu a pozeram fotky,je strasne krasny  
Inscene napísal:majo to mas carbonblack ??? nejak som zmateny co za farbu.. na tych hovadinach na naraznik to tak vyzera
ja som mal cuker a uz lakovane blatnik a naraznik predny...dalej jamka na kufry od nejake picoviny co sa mi zjebala v garazi a este skrabanec pri dverach ..a orajbany lem zadneho kolesa....(ten musim dat spravit)

dobre to vyzera ale nedaval by som DRL spolu s smerovkami,ked už tak len jedno z toho,čiže DRL :)
  dobre to vyzera ale nedaval by som DRL spolu s smerovkami,ked už tak len jedno z toho,čiže DRL :) cize aj smerovky alebo aj brzdove svetla ak chces
 cize aj smerovky alebo aj brzdove svetla ak chces