... všetko o BMW ...
Juroo napísal:Tak to si presne ako ja ja tez setrim jak blazen.....dufam ze za nejake tri toky sa budem aj ja vozit na sedme ....boha to bude pocit
![]()
gila napísal:nie je dolezity vek bavorka, ale stav. to mas ako so zenamyno veru... hrs fakt pekne.. ta 740i... ja chcem tiez nieco take, teraz setrim iba na to, tak dufam ze za nejake 2 roky zozeniem 2001 za nejakych 8000 € :) ..ci uz z nemecka alebo svk,to je jedno... len nech to je v dobrom stave
A hlavne chcem kremovu kozu bielu alebo zltu... to je krasa... tak ludia potom dufam ze mi budete radit.. lebo ja som nadsenec a veliky fanusik BMW 7
gila napísal:no veru... hrs fakt pekne.. ta 740i... ja chcem tiez nieco take, teraz setrim iba na to, tak dufam ze za nejake 2 roky zozeniem 2001 za nejakych 8000 € :) ..ci uz z nemecka alebo svk,to je jedno... len nech to je v dobrom stave
A hlavne chcem kremovu kozu bielu alebo zltu... to je krasa... tak ludia potom dufam ze mi budete radit.. lebo ja som nadsenec a veliky fanusik BMW 7
gila napísal:
Juroo Machulince?? ja chodievam do Topolcianoktakze to je dost blizko... no tak to vyzera, ze za par rokov tam budu chodit o minimalne 2 krasne sedmy naviac... :)
Uz len zohnat nieco v dobrom stave, a pekne vyzerajuce... a fuu ide sa