... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMino napísal:nie vzdy, to auto co je papierovo na tom lepsie aj vyhra, zalezi od vodica (jeho reakcneho casu, kedy a ako skoci na pedal, ako radi...)
videl som ako 120PS mazda 323 zlozila na sprinte e46 328i, a pritom chalan to auto ma zvladnute dokonale
Bazy napísal:
to je jasne ze ked niekto vie oladat svoje auto a hlavne to radenie,tak dokaze niekedy divy...lenze my mame automaty vlastne technicky mame to ieste len jeho auto vazi cca 1900kg ak sa nemylim a moje cca 1600 kg co je 300 kg rozdiel...to je dost nie?tak pri najhorsom by sme mohli byt narovnako ale on vyhrala obidvaja sme dali kick down.tak nechapem.
BMino napísal:
ak ho dal o pol sekundy skor, tak tam mas tu zradu![]()
proste uz to tak byva, jedno ide lepsie, jedno horsie, a pritom ani jednemu nic nie je![]()
monzo mas prevodovku v horsom stave, a 200m je vzdialenost kde vyhrava, ten kto lepsie odstartuje
Bazy napísal:
uvidim ked vymenim olej v prevodovke..a s tym katalizatorom to teda nesuvisi?lebo neviem v akom je stave
ViktorDDD napísal:akú si mal rýchlosť na tých 200metrov? na šprinte na 400by si ho dal dole ale na 200 môžeš prehrať keď si zle odštartoval
Bazy napísal:ty koki neviem aka rychlost mozno cca 70?to sme len tak zo srandy...a pre moj lepsi pocit poviem ze ano ,zle som odstartoval![]()