alfi666 napísal:hmm.. tak nieje to obzvlast krasne, ale nevyzera to tak hrozne

Pochybujem, ze to tu niekto robil... myslim, ze vtychto pripadoch bol na zakazku vyrobeny ten plast(ak je to plast) vcom je osadena aj klima aj display... lebo u E9x klimu nieje mozne tak jednoducho posunut nizsie ako v pripade E46
ja som to tak mal a mam este aj ten ramik(je na predaj)...crumar to ma na svojej stranke...skoda ze som to nevyfotil...a preco som to tak nenechal? lebo som tam mal pioneer AVIC 900 a nejak mi to radio liezlo na nervy...inak ten ramik sedi velmi dobre, akurat treba dorobit upevnenie radia, nakolko ten ramik sa tam naozaj iba zasunie a radio drzi na vnutornych plastoch....teraz tam mam Pioneer DEH P88RSII...a je mi jedno ako to vyzera, ale zvuk je zatial pri povodnych repro niekde uplne inde a mam pripravene 13cm JBL GTI...len ak by niekto predaval volny cas, tak kupim cely kamion:)
...a nechapem preco by na E90 mal byt problem presunut ovl.klimy kamkolvek??? pokial nemas ohrev sedaciek a pdc tak uplne bez problemov...ked mas ohrev a pdc, tak treba predlzit kabel, kedze je zapojeny z tlacitok priamo do ovl. klimy...a dat to trebars do laktovej opierky...ale je to fest neprakticke..