... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
RudyJames napísal:Cosmo: nie neoriginalnu... musim kupovat original BMW (15.5 Eur za 3 litre kvapaliny + 2.5 litra destilovanej vody) a nechavat si blocky... inak mi neuznaju zaruku, keby sa stalo nieco so svetlami alebo sklom (ze im na niektorych autach praskali predne svetla a BMW to neuznalo, ze je to kvoli neoriginalnej kvapaline na ostrekovanie)... predajca mi aj uprimne povedal, ze je to asi aj tak ta ista, co na Shell, ale co uz s nimi... drahsia ovela nie je, len je to neprakticke, ak by som bol niekde mimo, zvlast teraz cez zimu sa mina
mys_iak napísal:
tak ale toto je riadna koko°ina, to som este nepocul... pochybujem ze toto mozu prikazovat...
jariq napísal:no ja som bol v bmw takto na novej x5 vyreklamovat svetla komplet lebo vypraskali a tvrdili mi ze je to z kvapaliny do ostrekovacov ze aku tam davame , ale bolo to vypraskane aj po stranach takze to vyreklamovali bez problemov, tvrdili ze nemrznuce co obsahuju alkohol to robia ale neviem no . podla mna cim viac takychto reklamacii budu mat tym horsie sa to bude reklamovat . ale ked to este podlozis blockami tak sa podla mna nikto tam nebude s tebou natahovat ze co si tam lial .