... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Re: Kupte auto a druhe dostanete zadarmo !

Štvrtok, 7. Januára 2010, 18:34

Na jednu stranu totálna ale naozaj totálna kravina, a na druhú stranu dobre. Jednak zárukou, OK, a jednak poznám pár ľudí čo nevedia ani otvoriť kapotu na aute. (nemyslím nikoho konkrétne). Stále je to však prehnané myslím. Veď napr. kyslý dážď takisto môže zničiť svetlá, sklo, aj lak... I keď ten si nenaleješ sám do auta... Ale ideš ako majiteľ nového BMW lyžovať hore do Tatier a dojde ti kvapalina, tak čo? Vystúpiš, nahádžeš sneh na sklo a poutieraš? A ako zistia že si si nalial inú kvapalinu, resp. ako zistia že si si vôbec niečo dolial do nádržky ??

My zas kupujeme nemrzku v 25 litrových bandaskách.. A keď si spočítam koľko stojí liter takto a koľko na pumpe alebo v BMW :mrgreen: , to isté oleje, nemrzka do chladiča atď...

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 7. Januára 2010, 19:29

RudyJames napísal:
Cosmo: nie neoriginalnu... musim kupovat original BMW (15.5 Eur za 3 litre kvapaliny + 2.5 litra destilovanej vody) a nechavat si blocky... inak mi neuznaju zaruku, keby sa stalo nieco so svetlami alebo sklom (ze im na niektorych autach praskali predne svetla a BMW to neuznalo, ze je to kvoli neoriginalnej kvapaline na ostrekovanie)... predajca mi aj uprimne povedal, ze je to asi aj tak ta ista, co na Shell, ale co uz s nimi... drahsia ovela nie je, len je to neprakticke, ak by som bol niekde mimo, zvlast teraz cez zimu sa mina

tak ale toto je riadna koko°ina, to som este nepocul... pochybujem ze toto mozu prikazovat...
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 7. Januára 2010, 19:52

mys_iak napísal:

tak ale toto je riadna koko°ina, to som este nepocul... pochybujem ze toto mozu prikazovat...

no ako vidis, mozu... teraz v novembri som bral auto a jasne mi to povedali, takisto ked som bol dokupit... maju originalne blbosti, ktore ked nepouzivas, tak ti neuznaju zaruku...
Cosmo: bolo mi povedane, ze im stacia blocky... takze tie povodne budem nosit u seba :lol:
Subaru WRX STi

jariq
Administrátor
Auto: BMW m2comp
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 7. Januára 2010, 21:06

no ja som bol v bmw takto na novej x5 vyreklamovat svetla komplet lebo vypraskali a tvrdili mi ze je to z kvapaliny do ostrekovacov ze aku tam davame , ale bolo to vypraskane aj po stranach takze to vyreklamovali bez problemov, tvrdili ze nemrznuce co obsahuju alkohol to robia ale neviem no . podla mna cim viac takychto reklamacii budu mat tym horsie sa to bude reklamovat . ale ked to este podlozis blockami tak sa podla mna nikto tam nebude s tebou natahovat ze co si tam lial .
BMW 530d F10 , space grau mettalic
ex BMW 330ci M-paket II , black sapphire mettalic
ex BMW 325 TDS boston grun mettalic
[Technicky Dokonaly Stroj]
Obrázok

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 7. Januára 2010, 21:09

jariq napísal:
no ja som bol v bmw takto na novej x5 vyreklamovat svetla komplet lebo vypraskali a tvrdili mi ze je to z kvapaliny do ostrekovacov ze aku tam davame , ale bolo to vypraskane aj po stranach takze to vyreklamovali bez problemov, tvrdili ze nemrznuce co obsahuju alkohol to robia ale neviem no . podla mna cim viac takychto reklamacii budu mat tym horsie sa to bude reklamovat . ale ked to este podlozis blockami tak sa podla mna nikto tam nebude s tebou natahovat ze co si tam lial .

ale chybne svetla maju co neotestovali...a teraz zakryvaju skutocnosti.... pochybujem ze take daco vymyslaju aj iny predajcovia
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných