... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
dasto
Autor témy
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

vyhrievanie sedaciek

Streda, 6. Januára 2010, 17:16

zhanam nejake vyhrievanie sedaciek, origo ee, to vyde katastrofalne vela nasiel som nieco taketo, je to urcene na opel, do sedaka, nejako by som nechcel tie rozne podusky na vyhrievanie, ktore sa polozia na sedak a zapoja do zapalovaca, toto sa mi zda ako celkom prijatelne riesenie, ma tu niekto vmontovane vyhrievanie neorigo? popripade nejaku skusenost? http://moto.allegro.pl/item876902751_ma ... zedaz.html
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Re: vyhrievanie sedaciek

Streda, 6. Januára 2010, 18:12

Napr. ja mám doma dva kusy sedačiek zo sedmy, total dotrhané, škaredé, olúpané. Ale majú funkčné vyhrievanie, čiže ak by som vedel rozobrať a zložiť moje sedačky bez poškodenia, tak mám funkčný origo BMW výhrev viac menej za odvoz. Skús takto zohnať nejaké sedačky s ohrevom čo sú KO.. To by bola asi lepšia cesta.

Dnes som šiel cez PD, BN, keď som sa vracal naspäť tak tuším Horné Ozorovce. Je tam cintorín policajných áut ako písal Peppo, tak bola tam biela E34 bezz dverí, očividne na ND. Ale vnútri zachovalé modré anatomické sedačky, aj vzadu. Asi pôjdem kuk ešte raz :-({|=

dasto
Autor témy
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

Streda, 6. Januára 2010, 18:18

Cosmo napísal:
Napr. ja mám doma dva kusy sedačiek zo sedmy, total dotrhané, škaredé, olúpané. Ale majú funkčné vyhrievanie, čiže ak by som vedel rozobrať a zložiť moje sedačky bez poškodenia, tak mám funkčný origo BMW výhrev viac menej za odvoz. Skús takto zohnať nejaké sedačky s ohrevom čo sú KO.. To by bola asi lepšia cesta.

Dnes som šiel cez PD, BN, keď som sa vracal naspäť tak tuším Horné Ozorovce. Je tam cintorín policajných áut ako písal Peppo, tak bola tam biela E34 bezz dverí, očividne na ND. Ale vnútri zachovalé modré anatomické sedačky, aj vzadu. Asi pôjdem kuk ešte raz :-({|=

rozobrat a zlozit sedacky sa da, ak sa s tym pohras tak to pojde, na svojom coupe som uz rozoberal, ked sa mi odtrhlo lanko na odklapanie musel som to otvorit a da sa to, je to vsetko urobene aby sa to dalo rozobrat a potom zlozit...na e36 sa tazko zhanaju vyhrievane origo nejake poskodene, nebolo ich totiz tolko, viac je obycajnych latkovych, predpokladam ze z 5, alebo 7er tam nedam nic, E36 ma totiz dost male sedaky
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Streda, 6. Januára 2010, 19:44

Z E32 dáš do E34 sedačky bez problémov, vyskúšané 8)

Zatiaľ si netrúfam rozobrať tie sedačky, ale keď budú ešte chvíľu dlhé nudné večery, tak možno :lol:

Miro528
Auto: E38 740i ´00
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 7. Januára 2010, 11:36

Odcalunit predne sedacky sa da celkom jednoducho ,mas tam zopar hacikov zospodu .Ja som opravoval molitan na soferovej sedacke
Ex BMW 740i ´00
Ex BMW 528i Touring ´97
Ex BMW 525i 24V ´91

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných