Tibor78 napísal:
diky...by som ho hned bral :)
A k tomu TOP stavu... tu je nejaka reakcia z jedneho ceskeho fora
Keby to bol TOP stav, tak za tu cenu je daaaavno prec
http://autobazar.avizo.cz/bmw-m3-e46-no ... 37253.htmlDneska jsem se na ni byl kouknout, i jsem s ni kousek jel, a nedoporucuju, je to
nalestena bida. Zaclo to lakem, ktery je bez skrabancu (vcetne haubny) "skoro" jak novej, pri detailnejsim pohledu je videt, ze je to nejspis po celolaku. Prednim brzdam moc nezbyvalo do smrti. Uvnitr sedrena kuze na krajich sedacek, interier celkove nic moc. Co se tyce motoru, tak zvuk nebyl moc cisty. Prevodovka ale byla asi nejvetsi bolest - nepresna, tak divne volna, pri pousteni spojky tam neco bouchalo - nejaky lozisko kardanu? A ostatne i ten zatah byl takovej nepresvedcivej, nemel jsem z toho pocit ze ridim o 110 koni silnejsi auto nez mam.
Kazdopadne ten deklarovany najezd 100 tisic km se mi nezda, podle opotrebeni tak 2krat tolik.
Zdravím. Budu mít za 14dní cestu Praha - Louny, tak jsem se tam chtěl zastavit to omrknout. Když to poslouchám, je to hrůza, co ty chytráci bazárníci - zejména nabízejí. To je jako ta v těch Teplicích. Na foto ok - ve skutečnosti hnuj.
Tak že budou nějak odřený sedačky u 8-9 let starýho auto je jasný. Asi nelze chtít aby vypadaly jako u 2007 čí 2008 s pák tis. km. Ale ten motor... a převodovka by měla byýt ok, ještě když tam píše o nedávném servisu atd...