... všetko o BMW ...
Pistik napísal:tu je na predaj
predaj-auta-bmw/320-ci-e-46-t26061.html
laskoncek: coze si sa predsa len rozhodol predat ? Ja som ti pisal, ze to bude megadraha "oprava". Na kolko ste to popocitali ? 5-6tis ?
Vzdy ta konecna suma vyleti do zavratnych vysok (oprava).
Inak radim to predavat po kusoch a hodit to aj na autobazar.eu . Neviem v akom odvetvi pracujes, ale logika pri predaji tychto veci hovori, ze ak to budes predavat v celku, ludia budu zjednavat na co najnizsiu cenu. Lebo takto rozsekane auto, to je ako kupovat macku vo vreci.
sergey.vsetkovypil napísal:predat, predat, predat. Sice si si ho neuzil ale vazne sa neoplati davat ho dokopy. Zabijes more casu a nervov a prefliaskas hafo penazi a stejne to uz nebude ono. Rozpredaj a kup nove.
Bikemann napísal:zabudni na to ze to za 2500 opravis..... za 2500 si kupis tak mozno plechy s airbagmi a novym lakom .......
predat a kupit druhe
laskoncek napísal:rozpredat by som to chcel ale neda sa nemam nato miesto a hlavne cas tu mi to stoi pred barakom a uz tu boly desat krat policajti co sa bude diat z tym autom dalej ony to chcu dat zosrotovat a ja predat
laskoncek napísal:ked zacne rozoberat a predavat ani neviem co kolko stoicize to je tiez dobe a kedby to rozpredam dostanem ?? a keby som predal v celku kolko by som asi tak dostal???? to je vsetko tak napc