... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

dURi91
Autor témy
Auto: E34 525i
Kraj: Košický

TDS vstrekovacie cerpadlo E34 525

Streda, 16. Decembra 2009, 00:50

cawko,mam taky problem ze auto mi v poho funguje ale na vstrekovacom cerpadle zacala kvapkat nafta,zda sa mi ze to kvapká spod toho vrchneho krytu (obrazok) . ide podto nejake tesnenie, alebo co je podtým krytom? :oops: mozem ho dat dole alebo tým do...em daco?prípadne poradte co mám robit :? pripadne nejaka fotka rozobraného cerpadla by sa mi zisla , a este niečo- auto sa nevie nahriať, rucicka stojí na konci modrej a ani moc nekúri,ked "nahodou" zacnem vytáčať ( viem ze sa to nesmie) tak vyjde to max do polovice a potom zase dole , bude to termostat? vopred diki za vsetky info [-o<
Prílohy
5.JPG
5.JPG (38.42 KiB) 880 zobrazení

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Re: TDS vstrekovacie cerpadlo E34 525

Streda, 16. Decembra 2009, 01:42

myslim ze termostat by to mohol byt, asi je stale otvoreny, tiez som mal ten problem, a bolo to tym..
ked budes davat dole hlavu cerpadla, tak si oznac rysky na bokoch hlavy cerpadla aj mechanickej casti, aby si ho nastavil tak ako bolo.. to co mas zakruzkovane je len kryt hlavy, ten by si mohol dat dole. skus kvoli tomuto napisat rasto524 tusim ze on vymienal prave tie tesnenia pod hlavou cerpadla, ak sa nemylim..
.

BJS
Auto: 530d xdrive

Streda, 16. Decembra 2009, 17:57

Ak budeš vymieňať len to horné tesnenie, nemusíš nič značiť, len keby si menil aj to o poschodie nižšie, vtedy treba poznačiť, prípadne vziať mieru odzadu alebo spredu, aby si ju dal naspäť na pôvodné miesto. Pozor, záleží na každej desatine!!! Na obrázku je vidno len to spodné tesnenie, vrchné je také isté. Ten vrch je ozaj už len dekel.
Tá teplota je TERMOSTATOM.
Prílohy
%C4%8Derpadlo%201.JPG
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

luky2208
Kraj: Prešovský

Streda, 16. Decembra 2009, 19:51

BJS maš pravdu,ale ta trošku opravím to vrchne tesnenie je rovnake ale len obrazne ! Ono je vskutočnosti trošku inač tvarované a ma aj ine čislo :wink: Ja len aby nepýtal v predajni 2x to isté ked bude chcieť vymeniť oba :wink:
PS:duri čisla tesnení najdeš v mojom príbehu na strane č.7 :wink:

dURi91
Autor témy

Pondelok, 21. Decembra 2009, 13:38

diki za pomoc,nasiel som aj mechanika ktory vymeni to tesnenie aj zošteluje vstrek, tak som sa rozhodol , zima nezima pojdem je to len takych 30 km , presiel som akurat takych 5 km auto zacalo trhat a netahalo, stacil som plyn az na podlahu a nic,chcel som preradit zatlacil som spojku otacky padli a motor vypol :( odstavil som auto ale uz nenastartovalo :( zavolal som jednotku rýchleho nasadenia (BRATRANEC) :D aby ma odtiahli spat domov , po takych 20 minutach prisiel , skusil nastartovat a vtedy nastartovalo hned :-k tak som kupil aditiv do nafty castrol ( nemali vif) smer domov a som vycerpal celu naftu, premiesal som , auto v pohode islo,tak som vyrazil znovu k mechanikovy . ani nie 2 km a to iste ,zase som zostal stat a zase nestartovalo,asi 3x som nechal zhavit a tak startoval a nic, tak som tam sedel jak k....t a cakal,hovorim si ze skusim znova pockat,asi po 15 minutach skusam,a nastartovalo .... co to moze byt ? :S

luky2208
Kraj: Prešovský

Pondelok, 21. Decembra 2009, 16:24

dURi91 napísal:
diki za pomoc,nasiel som aj mechanika ktory vymeni to tesnenie aj zošteluje vstrek, tak som sa rozhodol , zima nezima pojdem je to len takych 30 km , presiel som akurat takych 5 km auto zacalo trhat a netahalo, stacil som plyn az na podlahu a nic,chcel som preradit zatlacil som spojku otacky padli a motor vypol :( odstavil som auto ale uz nenastartovalo :( zavolal som jednotku rýchleho nasadenia (BRATRANEC) :D aby ma odtiahli spat domov , po takych 20 minutach prisiel , skusil nastartovat a vtedy nastartovalo hned :-k tak som kupil aditiv do nafty castrol ( nemali vif) smer domov a som vycerpal celu naftu, premiesal som , auto v pohode islo,tak som vyrazil znovu k mechanikovy . ani nie 2 km a to iste ,zase som zostal stat a zase nestartovalo,asi 3x som nechal zhavit a tak startoval a nic, tak som tam sedel jak k....t a cakal,hovorim si ze skusim znova pockat,asi po 15 minutach skusam,a nastartovalo .... co to moze byt ? :S

žeby voda vo filtri ? :roll:

dURi91
Autor témy

Streda, 23. Decembra 2009, 11:10

no problem vyriesený \:D/ kedze novy filter na okoli nemali ,vybrali sme stary aspon skusime preplachnut naftou , tak sa aj stalo ale nic , posledne co ma napadlo bolo cerpadlo v nadrzi, takze von sním :D a hľa to sitko podnim bolo uple zanesene , som sa cudoval ze vobec doteraz to slo , a kedze je dost zima tak aj ta nafta je hustejsia taze necudo ze to neslo , precistil som a spat snim :) trebalo by vycistit tu nadrz ale v takej zime bez teplej garaze ma to moc neláka :? auto slo v pohode potom,tocilo pekne na "skúške" . Nasledujuci deň sme planovali cestu do madarska,rano nastartujem ,vycuvam a na zemi kopa nafty :shock: kedze sme to opravovali s otcom,ta on dotahoval ten filter a trosku dal tomu zabrat,naráno sa odlomil spolu so zavitom ](*,) taze znovu bratranec a snim do madarska :) tam sme zasli na vrakovisko a som si zohnal ten drziak filtra aj stym vyhrievanim aj jedno palivove cerpadlo zo sitkom do zalohy za 20000 forintov cca 75 €. a gratis som dostal aj jedno zrkadlo do bratrancovej omegy :D drziak vymenený a zase to točí ako to ma :) :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 33 neregistrovaných