.... ahojte, vedel by mi prosim vas niekto poradit ci sa da na budikoch zmenit pocet km? ..... menil som motor a chcem mat km podla toho motora ..... neviem ci je to mozne, ale ak ano, tak vopred dakujem za rady
Jazdi len tak rýchlo, ako dokáže tvoj anjel strážny lietať ....
e30 ma este mechanicke, cize musis rozobrat budiky, vytiahnut tachometer a potom bud ho rozoberes a preskladas si na pozadovany pocet, alebo kolecom pretocis, osobne by som volil to kolecko, aj ked prstom je to dost pracne, takze by som navrhoval niaky maly elektromotor s ozubenim na konci, nieco ako v auticku z autodrahy
a to rozobratie je v pohode, len musis dost srobovat, najprv tu listu nad volantom a aj ovladanie svetiel, a potom uz uvidis sroby kade dalej
e91 330d e90 320d - ex Land Cruiser 90 3,0 td 2000 CA - ex Pajero 2,8 td intercooler FL - ex e46 330d touring M-paket II - ex e36 320i limousine M-paket - ex e36 M3 coupe SMG - ex e30 320i coupe M-Technic - ex ---------------------------------
..... diky..... vybrat to viem, mam cele auto nakomplet rozobrate :) ..... a to myslis tocit ktorym koleckom? .... tym co je vlastne posledna cislica?..... lebo potrebujem stiahnut skoro 70 000km
Jazdi len tak rýchlo, ako dokáže tvoj anjel strážny lietať ....
..... diky..... vybrat to viem, mam cele auto nakomplet rozobrate :) ..... a to myslis tocit ktorym koleckom? .... tym co je vlastne posledna cislica?..... lebo potrebujem stiahnut skoro 70 000km
tam bude tusim zboku take ozubene, ked to rozoberes tak uvidis bude to jedno z mala ktore pojde normalne tocit
e91 330d e90 320d - ex Land Cruiser 90 3,0 td 2000 CA - ex Pajero 2,8 td intercooler FL - ex e46 330d touring M-paket II - ex e36 320i limousine M-paket - ex e36 M3 coupe SMG - ex e30 320i coupe M-Technic - ex ---------------------------------