... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
chefino napísal:OMG 2.
To akože frajerka má M+S pneu v techničáku písané do 160km/h (Q), ale max rýchlosť vozidla je tuším 210km/h (H), gumy som jej kúpil M+S do 180km/h (S) a aj tak budem musieť onanovať s nejakou nálepkou na čelnom skle...? Hlavne, že v predošlom paragrafe zakazujú čokoľvek lepiť na predné sklo, aj navigáciu... OMFG
Sodap napísal:sracky, serem im na vsetko....dozatu letia LED svetla a dopredu AE kruzky....mozem im s prepacenim nasrat do ruk....ked to maju niektore seriove BMW tak co mi budu do toho pindat teraz...mam na salame
patres napísal:Ja tiez, minulem som sa hadal ze modre AE su original, skoro mi na to skocil, ale povedal som mu ze Bosch svetla maju taku fintu ze sa daju vypnut tie AE, ze preto su take drahe tie svetla, vypol som a odisiel spokojne a za 5m zase zapal
Inscene napísal:
aj ten kto nema xenon nech si ho nedava XY krat ma oslepuju vodici s dorabanimi xenonami..
stanco1 napísal:To nie je riesenie. Riesenie je aby sa dali xenony ktore su namontovane spravne legalizovat. Nas priblbly zakon neumoznuje autickarom ZIADNE ale fakt ZIADNE moznosti. V nemecku si zvesela davaju ine motory, kolesa,brzdy,svetla...ak to prejde cez TUV http://cs.wikipedia.org/wiki/T%C3%9CV maju vystarane a vyskereny mozu jazdit bez obav z toho kto ich za co zdrbe.
Tiez to nemaju jednoduche ale je tam aspon ta moznost!