... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
barabas
Kraj: Žilinský

Re: clanok na SME

Streda, 18. Novembra 2009, 19:36

chefino napísal:
OMG 2.
To akože frajerka má M+S pneu v techničáku písané do 160km/h (Q), ale max rýchlosť vozidla je tuším 210km/h (H), gumy som jej kúpil M+S do 180km/h (S) a aj tak budem musieť onanovať s nejakou nálepkou na čelnom skle...? Hlavne, že v predošlom paragrafe zakazujú čokoľvek lepiť na predné sklo, aj navigáciu... OMFG

predas auto, niekto pojde do nemecka, prekroci to o viacej a pukne mu pneu, zabije sa...

Dogg88
Auto: n/a

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 13:24

siel som na H-ackach 240km/h a nic sa mi nestalo :lol: :lol: :lol: Chujovina cela nova vyhlaska...zas len obycajnych ludi dojebavat za uplne picoviny... Som zvedavy ako budu pokutovat kamiony ktore chodia vysvietene ako vianocne stromceky...
Bananova republika sa chce hrat na nemecko #-o Lenze v Nemecku nehadzu polena pod nohy tunerom, ale davaju im moznost vsetky upravy zlegalizovat! Tuna? Aby vsetci jazdili na posratych seriovych Fabiach, je mi na grc z toho aj z celych teplych kuklacov, ked pocuvam ich reklamy (jazdite na obycajnom aute) kam to tu speje?
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Sodap
Auto: e91 / 2.0D
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 16:04

sracky, serem im na vsetko....dozatu letia LED svetla a dopredu AE kruzky....mozem im s prepacenim nasrat do ruk....ked to maju niektore seriove BMW tak co mi budu do toho pindat teraz...mam na salame [-(

5. E91 320d
4. E39 530d - EX (skvelé auto)
3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si)
2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....)
1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)

"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..."
BMW song

patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 16:20

Ja tiez, minulem som sa hadal ze modre AE su original, skoro mi na to skocil, ale povedal som mu ze Bosch svetla maju taku fintu ze sa daju vypnut tie AE, ze preto su take drahe tie svetla, vypol som a odisiel spokojne a za 5m zase zapal :lol:

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 16:34

Sodap napísal:
sracky, serem im na vsetko....dozatu letia LED svetla a dopredu AE kruzky....mozem im s prepacenim nasrat do ruk....ked to maju niektore seriove BMW tak co mi budu do toho pindat teraz...mam na salame [-(

co sa rozculujes, ja mam tiez ledkove zadne svetla, a problem nebude, pretoze ak su tie svetla schvalene, tak nieje problem, a kedze na nich je vacsinou vyrazene Ecko, (ja ho tam mam) tak problem som nemal. som to uz davnejsie ukazal panom policajtom a pustili ma.

Inscene
Auto: beamer
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 21:19

bohu vdaka nech to setko pokutuju tie led pasiky su grc ma to kazdy

taka otazka je dovolene pridavne led denne svietnie?

mali by zrusit aj to ...

aj ten kto nema xenon nech si ho nedava XY krat ma oslepuju vodici s dorabanimi xenonami..

sice par veci v tej novelizaci je totalne nezmyslenych ale nech sa lubi ..ziarovky aj tak zo sebou nenosim lebo xenon na ceste nebudem vymienat za to mi pokutu nemozu dat...

a zbytok poviem ze nedokazem..v bmw servise mi to urobia..

to s tymi gumami je pravda treba to dodrziavat ale to ze si dam nalepku na pristrojovku a s ohladom na to ze sa tu vazne jazdi 130maximalne aj to realne menej .. je nepodstatne...

tie dorabane kruzky a setky srandy no uvidime..kazdopadne zlte anjelske oci proste patria k bmw a to ze tam nemaju byt moze vediet iba bmw pozitivny policajt ;) ktory by ti nemusel dat pokutu...inak vec je MODRE AE ktore asi musis vazne len ukecat
e46 330i
e28 544i

cigi44
Auto: e46 330ci

Piatok, 18. Decembra 2009, 11:19

patres napísal:
Ja tiez, minulem som sa hadal ze modre AE su original, skoro mi na to skocil, ale povedal som mu ze Bosch svetla maju taku fintu ze sa daju vypnut tie AE, ze preto su take drahe tie svetla, vypol som a odisiel spokojne a za 5m zase zapal :lol:

tak sa to robí =D>
...pekný máš vozík, zachovalý...
first: renault clio 1.1 43kW
second: bmw e36 320i 110kW
actual: bmw e46 330ci 170kW
daily: citroen berlingo 1.6 hdi 55kW

Obrázok

myroslav
Auto: E46 318D Touring
Kraj: Prešovský

Piatok, 18. Decembra 2009, 14:16

podla mna tu nalepku s nyjvyssou povolenou rychlostou si musis nalepit na auto zo zadu do dostatocnej vysky.....aspon ja som to tak pochopil a tak to platilo aj doteraz (nakladaky a privesne voziky ich maju)
OO\[][]/OO E46 318D Touring
Bawarska Miłość Wieczna
Obrázok

stanco1

Piatok, 18. Decembra 2009, 23:51

Inscene napísal:

aj ten kto nema xenon nech si ho nedava XY krat ma oslepuju vodici s dorabanimi xenonami..

To nie je riesenie. Riesenie je aby sa dali xenony ktore su namontovane spravne legalizovat. Nas priblbly zakon neumoznuje autickarom ZIADNE ale fakt ZIADNE moznosti. V nemecku si zvesela davaju ine motory, kolesa,brzdy,svetla...ak to prejde cez TUV http://cs.wikipedia.org/wiki/T%C3%9CV maju vystarane a vyskereny mozu jazdit bez obav z toho kto ich za co zdrbe.
Tiez to nemaju jednoduche ale je tam aspon ta moznost!
E36 2,8i tour,M-paket,svor,kozene fotelky, temp,siber,OBC, LPG stag
E36 1,8i tour,fotelky,svihadla, LPG stag
E30 2,5i 2door,anatom kozka,svor

stanco1

Sobota, 19. Decembra 2009, 00:00

V tomto mamrdlande bol neskutocny pokrok , ze sa stal motor vymenitelnou suciastkou.
E36 2,8i tour,M-paket,svor,kozene fotelky, temp,siber,OBC, LPG stag
E36 1,8i tour,fotelky,svihadla, LPG stag
E30 2,5i 2door,anatom kozka,svor

Pežot

Sobota, 19. Decembra 2009, 17:58

stanco1 napísal:
To nie je riesenie. Riesenie je aby sa dali xenony ktore su namontovane spravne legalizovat. Nas priblbly zakon neumoznuje autickarom ZIADNE ale fakt ZIADNE moznosti. V nemecku si zvesela davaju ine motory, kolesa,brzdy,svetla...ak to prejde cez TUV http://cs.wikipedia.org/wiki/T%C3%9CV maju vystarane a vyskereny mozu jazdit bez obav z toho kto ich za co zdrbe.
Tiez to nemaju jednoduche ale je tam aspon ta moznost!

Tune it! Safe! sa tuším volá ten program čo fičí v Nemecku, naši si z DE zobrali len pokuty :-k

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 262 neregistrovaných