... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Miky e30 napísal:To je zaujimavá technologia,inak na zalomené šroby sa od nepameti používaju tzv.protizávitniky,nemám tucha koĺko to teraz kostet,v jednej sade sú asi 4 veĺkosti.Do zalomenej skrutky vyvrtám dieru,nasadím protizávitník lahkým doklepnutím zapasujem do diery a vytáčam.Samozrejme použijem primerane vratidlo.Tento sersam je veľmi super pomócka a nemala by chýbať v žiadnej garage.Ja jen toĺko.
Miky e30 napísal:To je zaujimavá technologia,inak na zalomené šroby sa od nepameti používaju tzv.protizávitniky,nemám tucha koĺko to teraz kostet,v jednej sade sú asi 4 veĺkosti.Do zalomenej skrutky vyvrtám dieru,nasadím protizávitník lahkým doklepnutím zapasujem do diery a vytáčam.Samozrejme použijem primerane vratidlo.Tento sersam je veľmi super pomócka a nemala by chýbať v žiadnej garage.Ja jen toĺko.
Miky e30 napísal:Chyba z mojej strany,nevedel som že je to plast,potom Nitrove riešenie je ok! To čo som napísal berte ako všeobecnu radu! Vratidlo je vlastne tažko popisateĺná pičičanda,použiješ ju pri ručnom rezaní závitov,pochopitelne
Nitro napísal:da sa aj obycajna skrutka......ja to tak mam riesene.....bo plast sa ti casom unavy a potom to dopadne ako u teba ........ s tou skrutkou nieje problem....odkial si???
BlackMW napísal:Nitro napísal:da sa aj obycajna skrutka......ja to tak mam riesene.....bo plast sa ti casom unavy a potom to dopadne ako u teba ........ s tou skrutkou nieje problem....odkial si???
neviem ako e46, ale na e36 sa to aj srobuje do plastu,
takze srob by som urcite nedaval, ten sa viac zohreje ako ten plastovy cudlik..
to co tam nasrobujes by malo byt vzdy makksie aby si nedosral zavit v chladici..