... všetko o BMW ...
Cosmo napísal:http://www.ebay.de
vlado-htr napísal:Neuspesne patram po majitelovy e 34 ktory uz ma namontovane na pristrojovke e 34 plasma budiky !!!!!!!!!! kto to uz ma??????????????? kde ich dostat a su spolahlive????????? dakujem
DUXO120 napísal:cawess take budiky som este ani nevidel ale rad by som sa na ne pozrel nevies mi povedat kde take na nete najdem?
airbone napísal:podla mna to vyzera dost na p.... Nevidim na tych "plazmovych" budikoch nic krasne. Mozno tak idealna vec na okraslenie interieru SKODA 120, FAVORIT a pripadne FELICIA. Tak ako svietiace riadiacky, ostrekovace, diody v oknach, neony pod autom, angels eyes kruzky na roznych modeloch aut, cinske "xenon-quasi_ svetla a podobne TUZINGOVE pitchowiny. V bmw vam to svieti na oranzovo, a preto vsetci zhanaju modru farbu. Zas vo VW to svieti na modro a vsetci zhanaju oranzovu/cervenu farbu. Nechapem o com vsetkom toto je....
MEJOGSI napísal:
ja som uz davno pochopil ,ze najkrajsie je to nechat original, nepokasles tym nic.toto tiez raz nebude v mooode ako boli jednym casom zavarene klucky:)