Nedeľa, 13. Decembra 2009, 10:21
Zdravim, tak nakolko som svoje auto na cas odstavil kym sa vyriesia problemy s lambdou a vahou, zacal som pouzivat nase stare 324td. No hned sa objavil problem. Auto asi mesiac stalo, chcel som ho natocit , neslo. Bola uz dost vyjazdena nadrz, hovoril som si ze urcite dosla nafta, tak som kupil, dolial, natlacil pumpickou v motorovom priestore ci jak sa to vola a chytilo na prvu supu. Hovorim si parad super motor. Na dalsi den startujem a nic. Odisla poistka zhavenia, reku dobre ale zase po vymene skusam aj so startovacimi kablami startovat lebo baterka uz odchadzala a stale nic a nic. Tak natlacim anftu zase pomocou tej pumpicky a auto chytilo na supu. Na dalsi den rovnako, nenastartujem ani za nic, staci dotlacit naftu, a zrazu chyti hned, odvtedy vzdy ked auto dlhsie stoji najprv natlacim naftu a az tak startujem nech netrpi baterka zbytocnym pretacanim. Preto potrebujem poradit, je mozne ze odislo podavacie cerpadlo v nadrzi?? Alebo nejake spetny ventil?? Vazne sa v tom nevyznam. Diky za rady.
Nur Original ist Legal.