... všetko o BMW ...

reklamne predmety bmwklub.sk

deathman666
Autor témy
Auto: BMW 524TD e34
Kraj: Žilinský

Re: problem s e34

Nedeľa, 13. Decembra 2009, 01:26

vidim to na pekne hustu zalezitost :)

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo

Nedeľa, 13. Decembra 2009, 01:31

ak budete dvaja, vidim to na 24 hodin roboty.. :wink: sam budes potrebovat pomoct hlavne s tou hlavou, pokial nedas dole komplet zvody aj sanie a potom so samotnym blokom.. inak si sam vystacis.
len na tu hlavu ci budes mat torx nastrcny kluc.. ja som ho zhanal dva tyzdne kym som kupil spravny.. ale je mozne ze tam mas este klasicke sesthranne.. na jednom motore som mal tie, na druhom tie.. treba kuknut..
len, rozvody tam uz asi nenastavis ako ja.. len som si poznacil na remeni dve - tri rysky na kazdom ozubenom kole a potom som na vacke prehodil koliecko na novu hlavu..
hm.. ty pokial budes mat ten blok rozobraty, tak to budes mat trosku viacej roboty vsetko poprehadzovat, ale tak za dva dni by si mohol uz behat..
.

deathman666
Autor témy
Auto: BMW 524TD e34

Nedeľa, 13. Decembra 2009, 07:45

tak ak to rozbehnem do 2 tyzdnov budem velmi stastny. Stale sa neviem rozhodnut ci mam ist dotoho alebo to dat radsej niekomu spravit ...

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo

Nedeľa, 13. Decembra 2009, 18:31

deathman666 napísal:
tak ak to rozbehnem do 2 tyzdnov budem velmi stastny. Stale sa neviem rozhodnut ci mam ist dotoho alebo to dat radsej niekomu spravit ...

asi by som to dal radsej niekomu spravit.. radsej si priplatim a budem mat zaruku.. nejde o tu samotnu vymenu, to by si spravil, tam nemas co pokazit ale hlavne o rozvody, toho by som sa bal najviac..
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný