... všetko o BMW ...

Cosmo napísal:Nádhera, krásne kabrio ten lak +1

?
 ? 

))))
))))
Mr.S napísal:Skoda, ze som nemal pri sebe fotak

))
)) 

ty vole musis byt fakt iny manik tie auta su nadherne pre mna asi naj ta biela ale nepriecil by som sa ale ako vidim ked niekto ma kazdy mesiac nove 3 ,,auta,, pomaly tak nevem nevem
 ty vole musis byt fakt iny manik tie auta su nadherne pre mna asi naj ta biela ale nepriecil by som sa ale ako vidim ked niekto ma kazdy mesiac nove 3 ,,auta,, pomaly tak nevem nevem   ale krasne pochvala zbierka nadherna dufam ze sa k niecomu takemu dopracujem aj ja raz
 ale krasne pochvala zbierka nadherna dufam ze sa k niecomu takemu dopracujem aj ja raz   sice nemusi to byt zrovna m3 ale s takym neakym e46 coupe s neakym lepsim motorom by som sa nepriecil
 sice nemusi to byt zrovna m3 ale s takym neakym e46 coupe s neakym lepsim motorom by som sa nepriecil   

d.lepacek napísal::shock:

ty vole musis byt fakt iny manik tie auta su nadherne pre mna asi naj ta biela ale nepriecil by som sa ale ako vidim ked niekto ma kazdy mesiac nove 3 ,,auta,, pomaly tak nevem nevem
ale krasne pochvala zbierka nadherna dufam ze sa k niecomu takemu dopracujem aj ja raz
sice nemusi to byt zrovna m3 ale s takym neakym e46 coupe s neakym lepsim motorom by som sa nepriecil