... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
miraso
Autor témy
Auto: BMW E46 320D
Kraj: Trnavský

2 DIN RADIO bez DVD

Nedeľa, 29. Novembra 2009, 21:23

Ahojte

mam jednu otazku, neviete niekto o nejakom 2din radiu s gps, ktore je len napr. na usb, bez dvd, alebo cd prehravania. Predpokladam, ze tymto by sa rapidne zmensila jeho dlzka a nemusel by som upravovat kurenie, ak by som ho chcel dat do e46ky. CD a DVD su aj tak max zbytocnost, ved uplne staci, ze to mam usb port.
Pozeral som uz kopu stranok a vsetky maju aj dvd prehravac, co sposobuje, ze maju cez 15 cm na dlzku.

Diky

crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Re: 2 DIN RADIO bez DVD

Pondelok, 30. Novembra 2009, 00:25

Uz existuje alternativna 2DIN GPS navigacia bez rezania kurenia aj pre E46. DVD mechaniku pouziva Slot-In, cize ziadna vyklapacka. Kopiruje tvar originalnej navigacie, takze nie je potrebny ziadny 2DIN ramcek. Momentalne je to v stadiu riesenia. Pre E39 bude v priebehu tohoto tyzdna.

miraso napísal:
Ahojte

mam jednu otazku, neviete niekto o nejakom 2din radiu s gps, ktore je len napr. na usb, bez dvd, alebo cd prehravania. Predpokladam, ze tymto by sa rapidne zmensila jeho dlzka a nemusel by som upravovat kurenie, ak by som ho chcel dat do e46ky. CD a DVD su aj tak max zbytocnost, ved uplne staci, ze to mam usb port.
Pozeral som uz kopu stranok a vsetky maju aj dvd prehravac, co sposobuje, ze maju cez 15 cm na dlzku.

Diky

miraso
Autor témy
Auto: BMW E46 320D
Kraj: Trnavský

Pondelok, 30. Novembra 2009, 08:31

no ale predpokaldam, ze ked to bude novinka, tak cena bude dost vysoka..urcite nieco okolo 1000€ :) A to skutocne teraz este nic take nie je?..ten ramik by mi vobec nevadil,ze by som musel zhanat..

Duplo
Auto: 911 GT3 Clubsport
Kraj: Bratislavský

Streda, 2. Decembra 2009, 10:41

Ta E39ka by ma zaujimala. Taktiez ci je problematicke vymenit original HIFI v M5 E39 za original DVD s TV tunerom od BMW. Laka ma len predstava, ze je to original. Istotne existuju omnoho kvalitnejsie radia s DVD od inych premiovych vyrobcov...na druhej strane by som rad zachoval povodny "look" interieri :D
BMW 1M Coupe
BMW E53 4.8is
ex BMW F01 730d
ex BMW E30 318is
ex Mini Cooper S JCW
ex BMW 750i E65 LeMans Blau Individual
ex BMW 530d E61
ex BMW M3 E36
ex BMW M5 E39 LeMans Blau
ex BMW 325i E30
ex BMW Z3 coupe
ex Mini Cooper S

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných