... všetko o BMW ...

mmracing.sk

vlado-htr
Autor témy
Auto: BMW 520i
Kraj: Prešovský

??????? plasma budiky E34 ???????????

Pondelok, 30. Novembra 2009, 00:18

Pozdravujem vsetkych majitelov E34

Zhanam podsvetlenie budikov na pristrojovku - kto poradi spolahlivu overenu stranku kde sa daju objednat?? alebo ak niekto priamo ponuka tak poprosim kontakt. pre istotu je to na E34 BMW 520i 1/1994 nasiel som to na niektorych strankach ale pre istotu radsej sa spolahnem na overene zdroje a hlavne ci to uz niekto namontoval a ako je spokojny !!!!!!!? prosim o radu a pripadne prispevky a poznatky k veci . Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Re: ??????? plasma budiky E34 ???????????

Pondelok, 30. Novembra 2009, 19:15

vlado-htr napísal:
Pozdravujem vsetkych majitelov E34

Zhanam podsvetlenie budikov na pristrojovku - kto poradi spolahlivu overenu stranku kde sa daju objednat?? alebo ak niekto priamo ponuka tak poprosim kontakt. pre istotu je to na E34 BMW 520i 1/1994 nasiel som to na niektorych strankach ale pre istotu radsej sa spolahnem na overene zdroje a hlavne ci to uz niekto namontoval a ako je spokojny !!!!!!!? prosim o radu a pripadne prispevky a poznatky k veci . Dakujem

opytaj sa stefa ten ich ma uz v 3ke a kde ich objednal?? urcite ti poradi............ =;
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných