burane bolo a statne (prava predna strana), cena tiez statna na ten motor a rocnik. nekupoval by som.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
jj to bolo prve, povedal som si, menil chladic klimi a nevedel to dopasovat, stane sa, ale porovnaj si prave dvere, aku maju medzeru a lave dvere, je tam mozno 0,5 cm rozdiel. pravy predny blatnik ma tiez inu farbu ako dvere.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
do <> , kde boli taketo auta za taku cenu ked som ja kupoval...toto jak naschval
5. E91 320d 4. E39 530d - EX (skvelé auto) 3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si) 2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....) 1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)
"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..." BMW song