... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
lacos31 napísal:Ahojte chlapi.Chcel by som kupit profi diagnostiku na BMW od roku 1988 do roku 2008.Ktory pristroj je podla vas najlepsi?Ide hlavne o kodovani,prsiposobenie klucov,immobilizera,a tak dalej.Cakam nejake skusenosti,nazory.Dakujem za odpoved!A kde by som mohol tieto masinky kupovat?

ale zaujíma ma koľko stojí profi vybavenie. Nehľadiac nato aké musí mať človek vedomosti aby to vedel používať..
  ale zaujíma ma koľko stojí profi vybavenie. Nehľadiac nato aké musí mať človek vedomosti aby to vedel používať..Cosmo napísal:Len tak pre zaujímavosť chalani, koľko stojí ten ISIS ?
Nie že by som ho kupovalale zaujíma ma koľko stojí profi vybavenie. Nehľadiac nato aké musí mať človek vedomosti aby to vedel používať..
lacos31 napísal:Airbone a vies mi zosynchronizovat EWS s riadiacou jednotkou motora?Alebo mam ist do BMW?Vymenil som EWS komplet z pouziteho auta,teraz mi starter toci ale moor este neide,stale mi vypise chybu v DDE zariadenie proti kradeze,ale v EWS uz nemam chybu.Je to mozne ze teraz uz starter funguje,predtym mi ani starter nefungoval.Mal som pravdepodobne zlu riadiacu jednotku EWS.
airbone napísal:
Skkusit to mozem cez GT1, ale pravdupovediac, este som to predym nerobil. Asi to ani nebude velmi jednoduche, nakolko EWS komunikuje aj s DME na zaklade nejakeho kodu. Kazdopadne, svojej starej jednotky EWS sa nezbavuj, nakolko najprv z nej treba vycitat info a potom ho "vlozit" do novej EWS. Tym chcem povedat to, ze pri tomto ukone musi byt stare EWS v aute. Aspon tolko co viem, ale myslim ze to pojde aj bez stareho EWS, staci zistiti povodny ZCS od tvojho auta, ale to pojde vycitat z inych jednotiek.

Carmig napísal:
Uplně vedle jak ta jedle. S ZCS to nemá vůbec nic společnýho
Tady jsem především o ISN (Individual serial number)