... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
lacos31 napísal:Ahojte chlapi.Chcel by som kupit profi diagnostiku na BMW od roku 1988 do roku 2008.Ktory pristroj je podla vas najlepsi?Ide hlavne o kodovani,prsiposobenie klucov,immobilizera,a tak dalej.Cakam nejake skusenosti,nazory.Dakujem za odpoved!A kde by som mohol tieto masinky kupovat?
Cosmo napísal:Len tak pre zaujímavosť chalani, koľko stojí ten ISIS ?![]()
Nie že by som ho kupovalale zaujíma ma koľko stojí profi vybavenie. Nehľadiac nato aké musí mať človek vedomosti aby to vedel používať..
lacos31 napísal:Airbone a vies mi zosynchronizovat EWS s riadiacou jednotkou motora?Alebo mam ist do BMW?Vymenil som EWS komplet z pouziteho auta,teraz mi starter toci ale moor este neide,stale mi vypise chybu v DDE zariadenie proti kradeze,ale v EWS uz nemam chybu.Je to mozne ze teraz uz starter funguje,predtym mi ani starter nefungoval.Mal som pravdepodobne zlu riadiacu jednotku EWS.
airbone napísal:
Skkusit to mozem cez GT1, ale pravdupovediac, este som to predym nerobil. Asi to ani nebude velmi jednoduche, nakolko EWS komunikuje aj s DME na zaklade nejakeho kodu. Kazdopadne, svojej starej jednotky EWS sa nezbavuj, nakolko najprv z nej treba vycitat info a potom ho "vlozit" do novej EWS. Tym chcem povedat to, ze pri tomto ukone musi byt stare EWS v aute. Aspon tolko co viem, ale myslim ze to pojde aj bez stareho EWS, staci zistiti povodny ZCS od tvojho auta, ale to pojde vycitat z inych jednotiek.
Carmig napísal:
Uplně vedle jak ta jedle. S ZCS to nemá vůbec nic společnýho![]()
Tady jsem především o ISN (Individual serial number)