... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

vlado
Autor témy
Auto: bmw 325td
Kraj: Nitriansky

E36/325td - Problem nastartovat za studena

Nedeľa, 22. Novembra 2009, 21:41

dobrý večer, mám bmw325 td, rok výroby 1994, kúpil som ho v apríli, teraz mi začalo blbnúť štartovanie, ráno neviem dlho naštartovať, len točí motor ale nenabehne, myslel som, že je to baterka ale je skoro nová a zmerali mi ju a je ok, kto poradí čo robiť, v čom by mohol byť problém? ja sa v tom nevyznám, mohli by to byť žhaviče?
Naposledy upravil/-a MT-SPEEDY v Pondelok, 23. Novembra 2009, 20:58, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: nazov podla pravidiel v tejto sekcii

Užívateľov profilový obrázok
djlaco
Auto: 325 tds
Kraj: Trenčiansky

Re: problém naštartvať 325td za studena

Pondelok, 23. Novembra 2009, 08:58

vlado napísal:
dobrý večer, mám bmw325 td, rok výroby 1994, kúpil som ho v apríli, teraz mi začalo blbnúť štartovanie, ráno neviem dlho naštartovať, len točí motor ale nenabehne, myslel som, že je to baterka ale je skoro nová a zmerali mi ju a je ok, kto poradí čo robiť, v čom by mohol byť problém? ja sa v tom nevyznám, mohli by to byť žhaviče?

Skus pozrieť žhaviče potom či ti nepada nafta pozri štvrty vstrek ci netečie pozri pripadne aj vstrekovacie čerpadlo ci netečie.
BMW 325 tds touring vyrobene - Regensburg

Tomashko
Auto: BMW 318tds touring

Re: problém naštartvať 325td za studena

Pondelok, 23. Novembra 2009, 11:30

mal som to iste na E36 318tds, ako je vyssie pozri sa na zhavice, tie som mal vporiadku, potom hadicka co vedie naftu do cerpadla- tu som skracoval lebo bola netesnost, hlavnym problemom vsak je netesnost cerpadla ktore treba pretesnit- to idem teraz :D

takze vela stastia

vlado
Autor témy

Re: E36/325td - Problem nastartovat za studena

Streda, 25. Novembra 2009, 08:10

dík za rady, žhaviče mám už objednané, zajtra ideme na to, dúfam, že sa zbavím aspoň tohoto jedného problému

matoza
Auto: Compact 318TDS
Kraj: Žilinský

Streda, 25. Novembra 2009, 21:27

taktiez skus pozriet hlavnu poistku zhavenia, je to take U, ktore je schovane za bateriou pod oknom - zalezi od modelu !

jany
Kraj: Košický

Piatok, 18. Decembra 2009, 10:20

matoza napísal:
taktiez skus pozriet hlavnu poistku zhavenia, je to take U, ktore je schovane za bateriou pod oknom - zalezi od modelu !

A ono to bez zhavenia naskoci ?

Jany.

Milosss

Piatok, 18. Decembra 2009, 12:01

Bez zhavenia ti nenaskoci ani pri +30, odskusane na starej 30ke :wink: Ta poistka lubi dost odchadzat ked sa catso zhavy, alebo moc dlho, u mna odchadza kedze auto samovolne pocas jazdy zacne niekedy zhavit. Proste je to poistka ktora ma urcitu zivotnost, nevydrzi vecne ked cez nu stale prechadza moc velky prud.
Nur Original ist Legal.

jany
Kraj: Košický

Piatok, 18. Decembra 2009, 16:17

Milosss napísal:
Bez zhavenia ti nenaskoci ani pri +30, odskusane na starej 30ke :wink: Ta poistka lubi dost odchadzat ked sa catso zhavy, alebo moc dlho, u mna odchadza kedze auto samovolne pocas jazdy zacne niekedy zhavit. Proste je to poistka ktora ma urcitu zivotnost, nevydrzi vecne ked cez nu stale prechadza moc velky prud.

OK.
Jasne.
Takze ked mi to chyty po trapeni na 5x, tak nejaky zhavic zhavy ......
Ostatne valce nie, a tak to naskakuje ako v lete na saniach, a tie vlace co nezhavia,
zle spaluje a z toho je dym ....

Ok, len pre istotu. Keby mi odislo rele alebo poistka, tak nenatocim vobec.

D.

Milosss

Piatok, 18. Decembra 2009, 23:25

No ono to mas tak, ked odide poistka, nezhavi, cize zhavic moze byt dobry ale nezhavi. Pokial je dobra poistka a zhavice vadne, tak tiez je s tym problem, ono kedze v predchadzajucej teme uz jeden clovek pisal ze bez zhavenia chytilo auto, tak tomu moc nechapem. Viem ked odisla na nasom 324td poistka cize nezhavilo vobec, a autak sa nepodarilo natocit ani za nic. A to bolo hovorim skoro 30 stupnov vonku. Jakmile sa vymenila, auto chytilo na supu.
Nur Original ist Legal.

vlado
Autor témy

Utorok, 12. Januára 2010, 10:53

žhaviče mám vymenené, chvíľu bolo dobre a teraz zas neviem naštartovať, no a to mi každú chvíľu nesvieti nejaké svetlo alebo brzda, stále najaký problém, mal som starú škodovku 120 a hovorím si zlatá škodovka, v zime to sedelo na ceste, každý problém bol hned vyriešený a toto, to je na ..., stále niečo a to štartovanie ma už sere, našiel som si vaše rady idem pozrieť tú poistku žhavenia,

djlaco
Auto: 325 tds

Utorok, 12. Januára 2010, 20:53

inak aj ja mam problem s tymi žiarovkami sem tam musim vymeniť svetlo bud brzdove alebo predne alebo zadne obrisove čim to môže byť spôsobene? nejake prepatie v kabelazi k svetlam alebo co by to este moholo robiť skuste poradiť.
BMW 325 tds touring vyrobene - Regensburg

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných